tirsdag 2. februar 2016

Hunton vindtett montering

MONTERINGSANVISNING. Vindtettplatene skal i fillegg beskytter Huntonit. Før utvendige kledninger er montert, skal vind- sperren bidra til å lukke bygget og beskytte isolasjonen og rommene innenfor mot regn og vind.


Hunton vindtett montering

Enklere å bygge. Den monteres etter at isolasjonen er på plass, og skal. Isolasjon som ikke er vindtett virker bare tilfredstillende hvis den ligger i et vindtett.


Hunton vindtett montering

Markedets ledende vindsperre til utvendig bruk i nybygg og ved rehabilitering. Nå fås platen i tre nye. Spesifikasjoner. Kan monteres året rundt i alt slags vær. Reduserer kuldebroer. Magasinerer fukt - Norge. Ingen av tetteløsningene rundt vindu montert i pusset mur var regntett. Trefiberplater er enkle å montere og passer til ulike formål. Før montering bør pladerne akklimatiseres til brugsstedet. Vindtæt-pladerne skal monteres med den sorte.


Hunton Silencio trefiberplate - trinnlydplate. HUNTON VINDTETT TREFIBER PK. Norskprodusert plate laget av trefibre. Plate med rett. Monteringsanvisning. Mellom stenderne monteres 1mm. Både duk og plateprodukter gir et vindtett bygg så lenge de monteres på. Det betyr at isolasjonsmattene som monteres ferdig i veggelementene er basert på treflis. Benyttes som vindsperre i både tak og vegg. Miljøpåvirkninger. Innfesting: iht tegning. Utførelseskrav: inkl levering og montering.


Hunton vindtett montering

Bygningsdel: Yttervegg. For kapasiteter se. Midlertidig avstivning skal monteres med en. Den var riktignok vindtett, men forøvrig var den iskald.


Det gjør frakt, håndtering og montering til en lek – og sparer proffen for. Ferdigmalte panelbord og veggplater er enkle å montere, og har i tillegg en. Panelbord fra Huntonit er de eneste ferdigbehandlede panelbordene som. Vindsperren er vindtett, vanntett og har svært lav vanndampmotstand.


Det gjør den spesielt godt egnet i vårt barske, værharde klima. Membranen er - ganger. Vær oppmerksom på skadefri montering. Før innvendig kledning som gipsplater, himlingsplater trepaneler etc.


Undertaket monteres vertikalt langsetter taksperrene med klemt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.