tirsdag 6. desember 2016

Hvordan lage spisebord selv

Alle sider slipes grundig med pusseren og endene avrundes fint på samme måte. Les også: flotte hyller du greier å lage selv.


Prosjekt spisebord - Helt siden vi flyttet inn i huset så har har jeg vært på jakt. Så da kom tanken om at «det kan da ikke være så vanskelig å lage ett selv ? Lyst til å se flere kreative prosjekter fra de flinke snekkerne?

I videoen under kan de se hvordan du lager stilige knagger av lyspærer. Når vi skulle velge spisebord til det nye huset vårt så stod valget mellom to. Derfor valgte jeg heller å lage et lignende selv, som ble en nydelig.


Tilpass etter hvilke stoler du har, og hvordan de skal stå inntil bordet senere. Enten det dreier seg om et sofabor et nattbor et spisebord eller et helt vanlig bor finner du tips og veiledninger her til hvordan du selv kan bygge et bord.


Se hvordan du kan lave dit eget DIY skråt plankebord med diagonale planker i stedet for det det. Vidste du, at du hos Sinnerup kan få designet dit eget spisebord ?

I mai måtte vi i hyrten og styrten lage et nytt spisebord. Hvordan lage betongkrakk Byggmakker. Dette klassiske og enkle spisebordet av eik limtre har god plass til seks personer. Men ved å bygge.


Fordelene med å lage sitt eget kjøkkenbord er mange. Som nevnt kan bordet lages akkurat i den størrelsen man selv ønsker. Trenger du mer plass rundt spisebordet til flere gjester? Vi viser deg hvordan du enkelt selv kan lage en bordforlenger.


Lag ditt eget spisebord med treverk og stålbein. Her har det blitt brukt eike gulv på toppen, og stål til bein. Jeg viser deg hvordan du lager et spisebord til terrassen.


Dette bordet er kraftig og solid og ikke mist billig å lage. Og det er ikke vanskelig. Jeg ønsker et spisebord som er 1eller 1x 2med ileggsplate.


Jeg har derfor begynt å se på muligheter for å lage bord selv, enten i en type.

Er på jakt etter et fint rundt spisebord ca 1i diam. Spisestuebord og stuebord i gran. Her viser Trond Gustavsen hvordan man kan lage noen grove bord med. Så da laget jeg meg et bord selv av en treplate og bena fra Hay som de.


Gjør-det- selv med noen av disse produktene! Oppskrifter for lage spisebord selv. Gjør det selv : Maleteknikker.


Vil du lage et stuebord eller et annet møbel med rustikt preg ? Da har jeg endelig fått laget DIY oppskrift på spisebordet vi laget :) Ble det ikke lekkert? VillaWikan: DIY: spisebord Diy Farmhouse Table, Pallet Projects, Diy Kitchen, Diy.


Slik lager du den selv. Med kryssben til spisebord kan du enkelt lage ditt eget spisebord i massivt trevirke. Det eneste du trenger å gjøre er å lage bordplaten selv.


Her er noen ideer om hvordan du kan gå om å bygge et funksjonelt, praktisk og rimelig spisebord for deg selv. Når du tenker på det, er et. Hvis spisebordet ikke lar deg få plass til mer enn personer, har du muligheten til å gjøre opp for det ved å lage en uttrekkbar en og bruke noen enkle diy.


Håndlaget av oss, bare for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.