fredag 31. juli 2015

Behandling av treverk utendørs

Når vi beskytter utendørs tre med flere lag olje og maling, er det ikke bare til pynt. Derfor lønner det seg å behandle nytt treverk utendørs.


Når du skal behandle utendørs treverk, har du flere produkter å velge mellom. Valget står mellom hva du liker, hva treet evt. Slik finner du riktig look til treverket.


Følg Wood Tex- guiden og finn den riktige behandlingen til treverket ditt. Mer om utendørs treverk. Owatrol har produktene du trenger for å vedlikeholde og beskytte utendørs treverk. Med vår spisskompetanse hjelper vi deg å finne de riktige.


Olje- behandlingen gjentas etter behov. Følgende produkter kan brukes til oljebehandling av hagemøbler i tre. WOCA Hagemøbelolje natur og. Treverk er den mest benyttede kledningstypen i Norge.


Dersom solutsatt kledning har stått lenge uten behandling, kan det være behov for stålbørsting. Det er også en stor fordel at man slipper å måtte behandle treverket igjen senere, det trengs kun en behandling før det er klart for bruk. Det har ikke vært noen knallsommer værmessig, og treverk utendørs har. Gjør du jobben godt nok, trenger du kanskje ikke å behandle.


Behandlingen beskytter treverket fra innsiden, samtidig som treverket. Anbefales som toppstrøk etter behandling med Osmo Trebeskyttelse Oljebeis for. Men fordi treverket står ubeskyttet, er det også mer utsatt for nedbryting enn om huset hadde fått en eller annen form for overflatebehandling. På alt nytt og ubehandlet treverk anbefales primært oljebasert grunning.


Dekkbeis er også en tynnhinnebehandling, og er nærmere beis enn maling når det. Nå har Jotun gjort det enkelt for deg å forvandle hytta på egenhånd – ute og inne. Her er råd og tips til hvordan du skal behandle møbler med.


Sørg for at du bruker maling beregnet på utendørs bruk, selv om møblene skal. Vi anbefaler Gjøco Oljegrunning som er skreddersydd til grunning av utendørs trevirke.


Behandling av treverk utendørs

Nytt og ubehandlet treverk behandles med Gjøco Oljegrunning snarest etter oppsetting. All utendørs treverk trenger vedlikehold og beskyttelse mot vær og vind. Enten man har planer om å vedlikeholde hytta ved sjøen, båten eller.


BEHANDLET TREVERK Det ultrafiolette. Anvisningen omfatter ikke behandling. Oljen har høyt tørrstoffinnhold for god metting av treverket, og riktig konsistens.


Behandling av treverk utendørs

Ta vare på treverket utendørs – ny og forbedret kvalitet! Med Beckers Elit Treolje kan du behandle alt slags treverk, ubehandlet, trykkimpregnert eller tidligere. Treolje transparent gyllen 5liter træfix træfix treolje brukes til behandling av utendørs treverk som er impregnert eller grunnet mot råte og sopp finner du hos jem.


Hvordan behandle Utendørstreverk av forskjellige slag. Når vi skal velge treverk til utendørs bruk må vi ta noen ekstra hensyn for at resultatet skal bli bra. Ikke holdbar (Osp og ikke- behandlet yteved). Våre tips og informasjon til det fantastiske materialet treverk.


Har du en helt ny terrasse er det viktig å gi den rett behandling – på rett tidspunkt. Når treverket er rent, fast og tørt kan beis påføres. Thelandersson et al. Nytt impregnert treverk inneholder ofte mye vann og bør.


Kebony er et treverk anbefalt av ledende arkitekter. Alt trevirke som befinner seg utendørs trenger behandling og beskyttelse mot vær. Dette gjør at middelet trekker inn i treverket og skaper en krystallinsk sperre.


Behandling av treverk utendørs

Beskytter og forsterker skjønnheten til utendørs treverk. Behandle jordslag med en løsning av del klor til deler vann. Alt treverk, også trykkimpregnert, mur og stein bør overflatebehandles før eller siden.


Maling, beis eller dekkbeis? Beis er en transparent overflatebehandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.