torsdag 30. juli 2015

Borhammer

For deg som liker å fylle verktøykassen og fikse ting selv! Folk søker også etterBest pris på borhammer og meiselhammer - Se priser før kjøp. Verktøy › Elektroverktøyprisguiden.


Vi hjelper deg å velge blant 3varer. Se beste pris fra over 5butikker.

En borhammer er bedre og finnes i mange varianter og prisklasser. Med en borhammer fra våre produsenter får du jobben gjort raskt og enkelt. Her er to ytterpunkter. Kompakt, velbalansert og sterk 18V borhammer ! Denne borhammeren fra Hikoki er ideell for boring med slag i betong, murstein og forskjellige steinmaterialer.


En maskin for deg som skal jobbe i harde materialer. Nøkkeløst SDS-plus feste.

TYPISKE OPPGAVER MED BORHAMMER. Produsert på samme. Hull i betong, murstein og stein med borhammer Innstilt på borefunksjon, er borhammeren opplagt.


Nå har du muligheten til å finne varene dine i fred og ro, legge dem i innkjøpslisten, betale og innen timer er bestillingen din pakket og klar for å bli hentet. Finn tilbud på 4produkter fra Bosch, Makita, Dewalt og mye mer.


Kraftig batteri- borhammer for tøff betongboring og korriksjons meisling med aktiv momentkontroll (ATC), aktiv vibrations reduktsjon (AVR). Rotamax maskinene er produsert på samme fabrikk som Makita. Rå og stor kvalitetsmaskin med kapasitet.


Ideell for boring og ankerfesting i betong, mur i diametre fra. V MAX TILBEHØRSPAKKE 65DELER. Bordiameterområde. HR140D er en borhammer som er ideell for trange steder, og for.


Klikk på bildene for stor versjon. Bruksområde Innendørs. Den høye slagkraften kommer. Topp ytelse ved.

Boschs sterkeste SDS max- borhammer med Vibration Control Kraftig motor for maksimal kapasitet under arbeider med SDS max Sterk motor gir mulighet til. Hos Hygglo kan. Kan enkelt kobles til støvkassett med HEPA-filter for renere. Varenummer: 571.


Bosch GBH 8-45DV SDS-max borhammer. Kjerneboring opp til 1mm. En patentert trinns clutch gjør at momentet kan endres. Cramo har en rekke maskiner for boring og meisling i betong i vektklassen til kilo.


Meget effektiv og hendig 18V borhammer med børsteløs motor. Velg mellom bormodus og bor med slag formaksimal fleksibilitet. SDS-PLUS chuck er utskiftbar til. Lave vibrasjoner på kun 10.


Vi har testet batteridrevne borhammere. Børsteløs motor. The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. JavaScript seems to be disabled in your browser.


For the best experience on our site. Nemo SDS borhammer Benytter et kraftig 22V Li-ion batteri på 6Ah. Den 5kg tunge borhammeren er lett nok til å kunne manøvreres enkelt, men kraftig nok for å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.