onsdag 22. juli 2015

Bygge blomsterkasse

Kun fantasien setter grenser for hvilken form du kan lage på blomsterkasser i betong. Her ser du et par eksempler på noe du kan lage og hvor enkelt det er å gjøre det. Jeg tenkte å bygge to store blomsterkasser til verandaen.


Bruker du jord som raskt blir til en " betong klump" vil ikke vann ha mulighet til å vandre ned i. Hvilken potter kan males?

Terrakotta er litt. Slik går JEG frem når jeg lager ulike betongprosjekter, step by step. MERK: Dette er MINE tips, kun. Stilfull utestue og eksklusivt uterom med betong, stein og tre.


Disse bygger du ved hjelp av betongplater og lim! Her er enda flere kasser du kan lage selv. Oppskriften finner du på Dreamgarden101.

Store blomsterkasser kan enkelt gi terrassen en følelse av hage, mens mindre. Skap en tøff look med FLUGA blomsterpotte med betonglook eller lag en. Lager du din egen blomsterkasse i betong blir den akkurat så stor du vil. Her viser Maxbo deg hvordan.


Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! I denne videoen viser vi deg hvordan du enkelt støper dine egne betongpotter. Hva trenger man av.


Du kan støpe betong i alle slags former, så her er det bare fantasien som kan. I videoen øverst i artikkelen kan du se hvordan du steg for steg enkelt blander.


Bestem deg for hva du vil lage først, før du går på jakt etter former du kan bruke. Category › Show › Plantekasser-b. Vi har Norges største utvalg av plantekassene akkurat du har behov for!


Små og store blomsterkasser og blomstkrukker i. Blomsterkasser i betong mål fra 40x40xcm. Runde blomsterkasser Ø cm.

Fiberbetong i sekk for å lage egne plantekasser, møbler o. Hold oss informert om hvordan det går. Da kan du lage den i akkurat den størrelsen du vil ha. Vi viser deg hvilke verktøy du trenger.


Har du noen materialer liggende eller har lyst på et lite byggeprosjekt? Bygg dine egne blomsterkasser. BETONGBENK : Denne benken kan du enkelt støpe selv. HULL: For å lage hull til beina bruker du i klosser med samme størrelse.


Trenger du en god instruksjon på hvordan du støper benkeplate til kjøkkenet, gir denne. I denne veiledningen vil jeg lære deg hvordan du lager diy møbler elementer. Folk tenker nemlig at det i utgangspunktet er veldig vanskelig å lage sin egen blomsterpotte.


Men det er det faktisk ikke. Vi hjelper deg med anbud på betong. Det eneste du behøver. Få anbud på betong i Lindesnes. Så dermed blir det bestemt at «Tid for hjem» skal prøve å lage den.


Da står valget mellom noe av stein, noe av betong eller noe av tre. At jeg rett og slett ikke hadde tenkt helt ferdig på hvordan det skulle gjøres. Hvordan fungerer det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.