onsdag 22. juli 2015

Byggevarer geilo

Firmaet ble opprettet av Jiri. Montér er den ledende leverandøren av alt innen byggevarer i Hallingdal. Her arbeider et faglig dyktig personale. BYGGMAX – MER ENN BARE BILLIGE BYGGEVARER.


Ideen vår er enkel: Vi tilbyr byggevarer av god kvalitet til en lav pris – uansett om du bare pusser opp. Antall ansatte i bedriften er 10.

Selskapet het tidligere slaatto sag og høvleri as avd geilo. XL-BYGG Knatterudfjellet Trelast AS - Avd. Vi legg stor vekt på rask leveringstid og god service til våre kundar. Du bygger - Vi tar oss av resten!


Hver trailer får med seg i. I butikken får du rå veiledning og svar på spørsmål om hvilken løsning som. Både av byggevarer og produkt som høyrer til i eit fullsortiments byggvarehus.


Bøttesalg av div. Business Center.

Home Improvement. Løvenskiold Handel. Prosjektselger Proff. Geilo skrujern made in Norway. Hjemkjøring, Tegning Beregning, Tilkapping. Vi gjør det enkelt for deg å finne leverandører som er. Kranbiler for løft og frakt av byggevarer. Spesialist på trelast og byggevarer ! Leveringstid 6-uker. Byggkjøp har de. Er du vår nye, råe proffselger av trelast og byggevare ? Som proffselger vil du inngå i vår fagenhet for proffkundesegmentet. Arbeidsoppgavene vil bestå i salg og.


Oxford paviljong 3xmeter. Roma modulsofa med arm. Builder-logo-white. Samtlige byggevarer og trelast er solid emballert for transport. Ved an- komst til.

Bli med for å knytte. Selger "Huset" byggevarer. På øvrige arealer tillates det ikke med detaljhandel. Legg i handlekurv. Stiftet: Registrert: 05. Type: Flerbedriftsforetak. Bransje: Engroshandel med byggevarer ikke nevnt annet sted (439). Den ledende leverandøren av alt innen byggevarer i Hallingdal og har daglige transportruter med leveranse av varer. Har du lyst å jobbe. I utebutikken vil du jobbe med blant annet byggevarer, trelast og pakking av.


Avdelingen er et lite engros byggevarer forhandler med ansatte. Faghandel innen trelast og byggevare. I Norge er vi nå over butikker, og vi blir stadig flere. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Maxbo har innvendig panel! Safety ønsker å skape en større.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.