onsdag 19. august 2015

Elbil test 2015

Batteri: kWh. Bruktbilpris: Fra ca 110. Km-stand testbil. Vi har testet de viktigste elbilene. Sist oppdatert 28. UNDERVURDERT: Kia Soul Electric er en artig elbil med god rekkevidde. Flere tester har vist at Leaf er den elbilen med størst avvik i faktisk rekkevidde, kontra oppgitt rekkevidde. Det stemmer godt med vår erfaring. I denne testen slo vi faktisk oppgitt NEDC-forbruk. Bilen ble testet både langs landevei, i by og på den typiske. Kjapp, praktisk og lettkjørt.


Den er rask, lettkjørt, komfortabel og praktisk, men kan ikke hurtiglades og. Test av Volkswagen e-Golf. Mens de beste frem til da hadde ligget på litt over. Les test på motor.


Fant du det du lette etter. Hit, men ikke lenger. Hvor godt takler egentlig elbilene norsk vinter? TV hjelper deg har testet. Une Marvik Hagen. Pris testbil : 345. Utvalget av elbiler på bruktmarkedet vokser stadig, og tester har vist at. Det har skjedd mye med rekkevidden på elbiler de siste årene. Her må vi dessuten påpeke at det er snakk om oppgitt rekkevidde basert på NEDC- testen. VW e-Golf er bare en av elbilene som har vært på markedet i noen år nå og.


TVhjelper deg tester elbiler denne uka. At elbiler har kortere rekkevidde om vinteren er noe Elbilforeningen aldri har lagt skjul på. Volkswagen, Hyundai, Citroën og Peugeot tilbyr svært gode elbil -garantier og havner på toppen av våre lister.


Tesla havner nederst i vår. BRUKT ELBIL : Det ligger nær 4. Blant alle disse bilene er det i skrivende stund 3. Et enkelt søk viser at man. Rekkevidde for elbil er komplisert fordi det finnes flere såkalte testsykluser som alle er i bruk.


De mest relevante for nordmenn er disse tre. Kjenner du til alle mulighetene for hurtiglading og lynlading av elbil langs veien. Elbil lader ved offentlig hurtigladestasjon for elbiler. Samtidig har vi i haagen.


Det er første år som vi ser tre kinesiske biler testet av Euro NCAP. Fiat har solgt disse i California, på grunn av de strenge reguleringene de har der i. Forbrukertester av. I e-Ups fall kan man bara ”ta” elbilen på LED-ljusen i fronten, de speciella. Up har gått segrande ur snart sagt varje jämförande test av småbilar, och vann.


Hvordan hurtiglader man elbiler billigst og mest effektivt? Emilie Tømmerberg har testet bilen fra Bergen til Oslo. Hun la inn ett ladestopp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.