onsdag 16. september 2015

Akryl rør

Vi kutter på dine mål! Skriv inn lengdene du ønsker i kalkulatoren ovenfor. Vær oppmerksom på at det går mm fra total lengde for hver sagkutting. Flott klart rør.


Plexiglas rør også kaldet akryl rør. Tryk på produktet for at købe eller læse mere.

Kan afhentes eller sendes med post i dag hvis det er på lager. Den kjemiske betegnelsen på pleksiglass er PMMA. Plexon tilbyr spesialproduksjon basert på bearbeidet plexiglass og LED-lys teknologi. Vi leverer rør og bolter i et bredt utvalg av tykkelser og dimensjoner.


LE andre limer en bund i røret og bruger det som store vaser på eksempelvis messer. Vi fører plastplater, bolter og rør i halvfabrikata og leverer ferdig maskinerte detaljer fra vårt.


Av standardplaster har vi f. AKRYL RØR HAR UTALLIGE BRUKSOMRÅDER - VI HAR UTVALGET!

Fraktfritt levert! Flere ulike diametere og høyder. Dekor i butikk, på kontoret, i hjemmet. Her er det 2xL26ROY som står vendt fra hverandre i et akrylrør.


Dessverre fant jeg ikke rør med akkurat lik diameter som subbene, så de må. Denne typen slangen er også nyttig inne holder jorden fra å. Finne den beste kvalitet og standard klar akryl tube plastrør rod sylinder rør engros for salg fra Ouke akryl, profesjonell produsent og leverandør i Kina. Det er dog ikke spisset i enden, så det bør slipes.


Ekstruderede PMMA rør. Transparente PVC rør kan anvedes til et utal af opgaver. Med et transparent PVC rør kan du se det medie som render igennem røret. Det kan være en fordel hvis.


Rør à 50cm (stk). Indre diameter ( ID), 10mm. All produksjon av rør og rørdetaljer foregår etter en europeisk standard. Vi tilskærer på dine mål!


Indtast de længder du ønsker i beregneren ovenfor. Bemærk at der går 5mm fra den samlede længde for hvert.

Akrylrør til bolde. MM X MM ACRYLRØR, M, 2. Lagre som favoritt. Vi har alt av utstyr for å produsere detaljer i akryl. Eksempelvis laserskjæring, forming, liming, fresing og polering.


Mansjett på rull - Svellende, fleksibel - skaper en barriere mot brann og røyk rundt brennbare rørgjennomføringer. XT rund tube fargeløs.


De to vanligste materialene er akryl (plexi) og PETG, men man får også rør i messing, kobber og andre metaller, men hvis man skal bøye rørene er det definitivt. Antall i pakke: 1. Uisolerte rør i rør type PE-X vannrør av plast ≤ Ømm samt enkeltstående plastrør.


En av mange varer som er tilgjengelige i Kunst- og håndverksmaling-avdelingen vår her hos Fruugo!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.