onsdag 30. september 2015

Baderomsvifte til tak

Baderomsvifte standard for vegg og takmontering. Beregnet for vegg og. For vegg og takmontering. Fukt føleren starter viften ved innstilt fuktnivå. Viften styres av både fuktsensor og timer.

I tak er det normalt å bruke dimensjon 125mm. Dette fordi det krever mer av viften å dra fukten opp av rommet, enn rett ut. På vegg er det normalt 100mm som. Flexit baderomsvifte 100f.


Det satt kunn et luftespjeld i taket før, men der hadde det kommet en del fukt rundt så takplatene måtte skiftes. Men skal nå montere vifte der.


Dersom du velger å ventilere baderommet med en baderomsvifte, anbefaler vi at du. Med en baderomsvifte fra f.

Sentrifugalvifte som tåler høyere kanalmotstand. Ved å installere en. Egnet for avtrekk av luft over lengre kanalstrekk. Installasjoner i tak har ofte lengre kanalstrekk.


Automatiserte baderomsvifter som gir god ventilasjon og hindrer fuktskader. Sørg for å kjøpe. Stillegående avtrekksvifte som tåler kontinuerlig drift. Stuss for rørtilkobling (Ø1mm).


Styres med strømbryter ( medfølger ikke). Siden det dusjes mye mer i dag enn for et par tiår siden, monterer huseieren gjerne en ny vifte i den gamle luftekanalen over tak. Raskt, enkelt og billig.


Er det én ting man aldri må glemme på badet, er det en velfungerende vifte. En velfungerende baderomsvifte er essensielt for å holde badet. Se de nyeste modellene hos BilligVVS.


Både vegg- og takmontering. Er åpen for forslag på best mulig løsning. Kaldrasspjeld medfølger og kan enkelt fjernes ved montering i tak.

Simply Silent er blant markedets mest stillegående avtrekksvifter. Kommer i elegant design som passer for både vegg og takmontering. Tenk over plassering, ikke alle vifter kan monteres i tak. Generelt skal man alltid benytte en vifte med kaldrasspjeld i yttervegg, og en vifte uten kaldrasspjeld der man har utluft over tak (hette eller lignende).


Velg derfor en god baderomsvifte. Har fått problemer med at den renner vann fra ventilen i taket på badet. Det står en elektrisk vifte der som den nå også ble kortsluttning i på.


Sliter du med å få duggen vekk lenge etter du har dusjet, er det kanskje på tide å sjekke om baderomsviften din er god nok for ditt bad. Kraftig vifte med stillbar fuktstyring. Enkel regulering.


Legg i huskeliste. Probaderomsvifte. Skruer til feste av veggrammen på vegg eller i tak. Miniskrutrekker for skifte av innstilling på multifunksjonsvelgeren.


Leveres med fuktstyring og bevegelsesføler (IR). Kan ikke monteres i tak. Helautomatisk baderomsvifte med lys- og fuktighetssensor, fabrikkinnstilt på.


Pax Sirocco er perfekt for bad i boliger med naturlig selvtrekk ( tak ), eller i hus der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.