onsdag 23. september 2015

Gjestehytte

Denne gjestehytta fungerer som et anneks i tilknytning til ei større hytte. Den er bygget i overkommelige moduler, og i en kvalitet som overgår.


Når du skal gjøre en såpass stor invitering som et hage-hus så er det viktig å velge kvalitet kontra kvantitet. Vi forstår også at pris skal være den.


De kan du selv tilpasse til en rekke formål – fra et enkelt uthus med lagringsplass og smørebo til gjestehytte eller spa-avdeling.

Se våre plantegningsforslag. Gjestehytte Dombås er en stor og fin hytte på m² med rom, hems og terrasse. Samme høye kvalitet som for våre andre tømmerhytter, grillhytter, badstuer, campinghytter, gjestehytter, spikertelt eller caravan aneks. Praktisk som gjestehytte og oppbevaringsbod ! Veggene er av kraftige mm nordisk gran og kommer med års garanti ! Stue, soverom, bod og hems.


God plass til en familie på besøk!

Lastet opp av Netthandelen. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på.


Uansett om du behøver en gjestehytte, hobbyrom, kontor eller en kombinasjon av alt sammen er Vaxholm rett modell. Den sprossede dobbeltdøren gir en. Hos Maxbo finner du et godt utvalg. Byggesett som er enkle å sette opp.


Kjøp på nett eller i butikk. Usikkert hvor mye overnatting det blir i gjestehytta, men den er nå kjekk å ha. Bjørkedalen Gjestehytter, Folkesta More Og Romsdal, Norway. Hytte og gjestehytte i under oppføring på Tollhaugen, Tinn Kommune.


Se flere ideer om Små hus, Hytte, Hus. Redskapsbo lysthus, anneks og gjestehytte til salgs - god pris. Entire guest house. Klar for asfaltplater, Tyvek og nye vinduer.

Familie Ranch med gjestehytte. Oversikt over ferieboligen. Del Norte, Colorado, USA. Oppdal - Nydelig tømmerhytte med gjestehytte og garasje. Ligger i et populært område med flotte turområder. Meget flott hytte som ligger populært til med flott. Enebolig 1m2. Her er det en vedovn, terrasse, men ikke innlagt strøm. På eiendommen er det. Spesialisten på Hagebruksutstyr! Alt du trenger til ditt hagearbeid og jordbruk. Bilder (36)PlantegningMegler. Fritidseiendom.


Det rives kledning og gamle vinduer blir tatt ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.