onsdag 2. september 2015

Inspirasjon bad 2015

Og ikke minst vask. Vask og forarbeid er viktig. Alle som har lest mine forrige innlegg. Avhengig av været. Noen bruker olje, andre beis på terrassegulvet.

Slik forvandlet de sin mørke terrasse til en sølvgrå, slitesterk treflate. Bildene viser påføring og resultatet etter år. Terrassegulv før vask. Etter vasking med Forvask.


Tynnes 1:som husvask til årlig rengjøring av fasade, terrasse og utemøbler. Følg bruksanvisning, og bruk. Slik vasker du terrassen effektivt og grundig.


Det er viktig å vaske skånsomt så ikke treverket blir skadet.

Du bør ikke bruke høytrykkspyler. Dusj blandet vaskemiddel ut over terrassen og la det virke 5-min. Til trebord er det flere ting du kan bruke.


Er det tegn til mugg- og soppdannelse, er klor tingen. En terrasse skal helst være ren og barfotvennlig. Slik renser du din terrasse og oljer den. Tips til deg som vasker bil uten.


Skal du bare vaske terrasen, kan du fint bruke. Du vil få et jevnt og fint rengjøringsresultat på kort tid. Hvis treverket tørker ut, må.


Se video om hvordan du beiser tidligere behandlet terrasse. For å få et godt sluttresultat er det viktig at du først vasker.


Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av. En sliten terrasse kan bli som ny, med vasking, sliping og beising.


En skikkelig vask av terrassen hver vår og litt beising etter behov, gjør at. Vaske og vedlikehold av terrasse. Generelt anbefales ikke maling av terrassegulv med husmaling.

Impregnerte terrassebord tåler å stå ubehandlet, men holder seg penere om de rengjøres vår og høst – for å unngå at flekker eller smuss fester. Påse at terrassegulvet (klasse AB) ikke er i kontakt med jor eller at løv etc. Terrassegulvet bør vaskes minst én gang i året for å fjerne misfarging fra forurensning. Ute vil såpeinnsetting vaskes ut, så ikke tenk på grønnsåpen som overflatebeskyttelse.


Hvorfor vi valgte å ikke. En hånd som vasker et terrassebord av glass med en lilla klut. Før du begynner å beise må du sørge for at underlaget er rent.


Det kan være lurt å vaske flere ganger gjennom sesongen, smuss og groe tar opp fuktighet som igjen danner. Trebord Om det er trebord du har på terrassen eller balkongen er det flere ting du kan bruke.


Her er det ofte mugg og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.