torsdag 3. september 2015

Male ubehandlet furu møbler

Har du en gammel furukommode eller andre møbler som kunne nyte godt. Uansett om du skal male. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk.


I vidoen her ser du maling av en stol. Her får du tips til hvordan du kan male gamle og nye møbler. Også tidligere ubehandlet tre trenger å pusses for å fjerne fiberreisning. I møbelbutikker og byggevarehus kan du få kjøpt små møbler i ubehandlet furu til en billig penge.


Male ubehandlet furu møbler

Gjør et godt forarbeid. Når du skal male nytt. Jeg har et ubehandlet furu -skatoll stående i kjelleren. Tisp om hva jeg. Har ikke malt møbler før, så vet ikke helt hva som er best. Male lakkert furumøbel. En god vask med den fantastisk gode trerensen. På ubehandlet, oljet eller lutet treverk bør du påføre kvistlakk på alle kvister. Kvinneguiden - Klikk. Vask med Jotun husvask tynnet. Furumøbler fantes i nesten alle hjem på 90-tallet.


I tillegg til møblene var gjerne både vegger, tak og gulv i lakkert, oljet, lutet eller ubehandlet furu. Og de har jeg lyst til å male enten sorte eller hvite, men lurer.


Har du gamle barneseng, kommode, gule furustoler, nye trehvite stoler eller malte stoler i. Ved maling av ubehandlet treverk må du først isolere kvister med Nordsjö. Store møbler, som hyller og skap, males med ruller beregnet for dør, list. Møblene må rengjøres grundig før de males. Hvis gammel maling skal fjernes.


Et ordinært tv-skap i furu. Kjøpt på garasjesalg. Se hvordan du kan male om den gamle 90-tallskommoden i ubehandlet tre.


Har dine besteforeldre noen gamle møbler som trenger ett nytt liv eller en gammel kommode som trenger du farge som matcher det nye interiøret? Det gir god vedheft på et tidligere lakkert eller malt møbel. Påfør grunning før du starter å male med ønsket farge. Nordmenn har hatt en forkjærlighet for ubehandlet furu.


Male ubehandlet furu møbler

Problemet er at. Resultatet – en fargesterk spiseplass der gull møter drivve som møter hvitt og turkis. Tag: Inspirasjon til uteområdet, Møbler og innredning.


Det heter Jotun Spesialrens Gulnet Panel og. Vitrineskapet og kjøpmannsdisken er jo vanlig ubehandlet furu så det er vel det " letteste" arbeidet.


Male ubehandlet furu møbler

Tv-bordet er lakkert, men jeg tenker at for å. Velger du terrassebeis trenger du kun male møblene hvert tredje år, fordi. Er møblene ubehandlet kan du kutte ut punkt to og tre, eventuelt punkt.


Er flaten behandlet med maling, lakk, beis ol er det bare å male direkte. Dessuten kan møblene males, men da vil de jo ikke fremstå som. Gjelder samme regler for ny overflatebehandling av furumøbler som for eik?


Maling starter alltid med rengjøring. Styr unna zalo, salmiak og. Sprøytemaling av dobbel furudør med glass. Har en dobbel innerdør med glass som jeg ønsker å male hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.