onsdag 16. september 2015

Maling av innvendig murvegg

Maling av murvegger Byggmakker. Valg av uheldige malingstyper i forhold til underlaget er ofte årsak til avskalling og skader i overflate og underlag. Skaller malingen av den pussede murveggen ? Det skyldes ofte at fukt har samlet seg bak malingen, fordi den er for tett.


Se hvordan du unngår. Spørsmålet er hvilken maling bør jeg bruke? Jeg ringte Jotun og spurte om Jotun mur silikonemulsjon maling egnet seg, men de anbefalte ikke.


Husk at du ikke bruker oljemaling på mur -underlag for å sikre god heft til videre behandlinger. Etter at grunningen er påført bør eventuelle skader eller. Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. Leca, Siporeks, betong blokker og tegl.


Før du skal male er regelen at muren skal være pusset etter. Nå skal vi male både peis og murvegg. All bar mur må grunnes for å sikre godt feste for etterfølgende maling.


Ubehandlet teglstein, puss, betong og annen sugende naturstein. En av de vanligste feilene folk gjør med slik mur, er å male den med akrylmaling, sier Paulsson. Nesten alle private bruker akrylmaling på.


Slik maler du murveggen og får et godt resultat! Murmaling inne kommer i stort utvalg. Fra helt matt murlignende produkt, til rengjøringsvennlig og slitesterk maling. Hva med å sparkle strie til murvegger ? Når du skal male mur, et helt murhus eller grunnmuren på huset, er det viktig å bruke riktig maling.


Bruk av feil malingstype kan få store. Vi har flyttet til et hus med murvegger over det hele. Alt er malt hvitt og nå skal det friskes opp med ny maling. Hvordan var dette igjen, kan jeg.


Maling av innvendig murvegg

Dersom saltene ikke får diffundere gjennom malingen, vil de anrikes. Oppussing og maling av mur fasade På murfasader og grunnmur, er det. Våre malere og malermestere utfører maling av fasader, innvendig.


Vanntett, sementbasert dekorpuss for mur og betong. Sementbasert behandling for innvendig tetting. Puss og maling i samme strøk. WATERPROOFER-serien. Ferdige produkter på sementbasis. Produktene holder muren tørr gjennom at murmalingen både er diffusjonsåpen og vannavvisende. Toppstrøk i Jotun Premium Mur system som gir varig pen mur uten flass og sprekker. Anbefalt forbruk pr. Hvilke redskap du skal bruke når du maler veggene innendørs.


Innvendig påføres vegg- og takmaling normalt med en egnet rulle. Fuktsikker innvendig etterisolering av mur - og betongvegger. Byggforskserien, Byggforvaltning 742.



Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om innvendig mur. Teglsteinsvegg dekket i maling. Du har kanskje en bolig med teglsteinsvegg skjult bak flere lag av.


Maling av innvendig murvegg

Det er veldig viktig å vaske flatene skikkelig før du skal male dem, også innvendig. Du må rett og slett få vekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.