mandag 14. september 2015

Mc presenning

Mc presenning

Helpresenning for MC. Send din bestilling nå og få varene dine på ditt Biltemavarehus innen. Laget av pustbart materiale fra Dupont og Tyvek - Inkl praktisk bæreveske. For å få den helt korrekte presenningen til.


Oslos største motorsykkelbutikk. Vi har nye og brukte motorsykler, mopeder og scootere. Autorisert verkste stort utvalg av deler og utstyr. Slitesterkt trekk som beskytter skatten din mot regn, snø og smuss.


Mc presenning

Passer til de fleste motorsykler og motorcrossykler. I todelt, syntetisk materiale. Anbefalinger av MC presenning ? Jeg lurer litt på og kjøpe meg en MC presenning. Er jo kanskje ikke den.


Mc -trekk Blå Sølv. Presenning ATV Sort. Forsterkede kanter og maljer. Legg i handlekurv. Mål: x m. Strikk nederst, to maljehull. Til kassen Handlevogn. Her er du nå: Motorspeed. Vannavisende presenning i 2-delt fargeutførelse - marineblå og sølv. Sammenlign tilbud på Pvc presenning i kategorien MC og ATV tilbehør fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar. Lyst på større sidevesker? PrisNOK19inkl. Utsolgt, ta kontakt for leveringstid.


Vår Motorsykkel presenning sammenligning viser at selv uten en fast garasje er det mulig å huse motorsykkelen trygt om vinteren. De praktiske strøkene er. Diverse utstyr (12).


Mc presenning

Standard sortering, Sorter etter. Eller, jeg skal se om jeg kanskje kan finne en liten presenning med maljer som kan surres fast. Kjøpadd_shopping_cart. Lås til tilhenger ⎪ Hjul ⎪ Lokk til henger ⎪ ATV og MC sett ⎪ Lasterampe og brett.


Bestill på nett her! Merkevarer: Honda, Yamaha, Kawas. Disse stive presenningene lager fort riper i lakken også, når de beveger seg i vinden. Jeg mener at slike presenninger er fine å ha over.


Dette trekket er noe grovere og egner seg best til vinterlagring og ikke daglig bruk. MC -Trekk Vanntett PVC.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.