torsdag 1. oktober 2015

Alkohol butikk norge

Test avdekker at store mengder øl i butikken er sterkere enn det som er lov å selge. Det KAN komme endringer i regelverket knyttet til åpningstider for alkoholsalg. Salgstider for øl i dagligvarebutikker i Oslo. Det er ikke lov å servere alkohol etter klokken 24:00.


Les retningslinjene for serverings. Dette sier Oslo kommunes Forskrift om salgstider for alkohol i butikk : § 6. Vi har mørkt alkoholfritt øl som passer til de tyngre måltidene man spiser utover høsten. Dette og mye annet kan du handle rett hjem på døren i vår nettbutikk.


En måned etter at øl i skatteklasse III forsvant fra butikkene hadde salget. I Sverige er aldersgrensen år for å kjøpe alkohol i butikker og på restauranter. I medhold av alkohollovens § 3-kan salg av øl fra forretning foregå til følgende tider: a), Kl.


Alkohol butikk norge

Dette vil igjen medføre at enkelte butikker ikke selger alkohol i gruppe på for eksempel valgdagen og påskeaften. Bevillingshaver står fritt til å bestemme sin.


Alkohol butikk norge

Du må ha fylt år for å kjøpe øl, vin og andre produkter med alkoholstyrke under 22. Norge for tjenestebruk. Av juleøl selger Kiwi mest av Aass Juleøl liter og nest mest av Hansa juleølliter.


Priskrig på øl er begrenset av alkohollovens. Der kan man få kjøpt alkohol i butikker og kiosker, og det fungerer. I programutkastet går høyre inn for å åpne for søndagsåpne butikker, alkoholsalg i butikk til klokka og.


Hopp til hovedinnhold Hopp til hovedmeny. Gå til forsiden SPAR logo. S�k i varer, oppskrifter, artikler. En øl i en norsk butikk har opp mot ganger høyere avgift enn i Sverige.


Det kan selvsagt skje at flasker, som blir stående lenge usolgt i butikk, kan. Det er derimot kommunen som definerer tidspunkt for skjenking og salg av alkohol. Eks: kan Rimi selge en.


Butikken kan for den del spørre folk om legitimasjon og gi bort øl. Ansatte i butikkene må vurdere konkret om kunder som kjøper alkohol, er beruset, fastslår Helsedirektoratet. Ellers er det brudd på alkoholloven.


Vinmonopol og ølsalg i butikk. Med hjemmel i alkohollovens § 3-fastsettes følgende forskrift for salgstider for alkohol gr. Halden kommune: Mandag – fredag kl.


I tillegg har mange vinmonopolutsalg blitt. Dette er fortsatt tilfellet i mange butikker, men de siste månedene har jeg i flere og flere dagligvarebutikker i Oslo fått betalt for alkohol i selvbetjente kasser uten. Du får kjøpt også en del utenlandske produkter i butikkene som er. MÅ IKKE DEKKES TIL LENGER: Øl og rusbrus må ikke lenger dekkes til av butikker etter endt salgstid for alkohol.


Foto: Inger Presteng Thuen. Legitimasjon må fremvises ved utlevering. Salg av alkohol og tobakk til personer under år er ikke tillatt. I modne markeder for alkohol er salget både på skjenkesteder og i butikker.



Gjeldende salgstider for omsetning av alkohol i butikk i kommunen. Det innebærer at all informasjon om alkohol fra en kilde med. Alkohol : ALKOHOLFRI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.