torsdag 22. oktober 2015

Bygge platting i hagen

Platting på mark. Når underlaget er i orden, kan du begynne å bygge plattingen. Mange ønsker seg en ekstra uteplass, og her viser vi deg hvordan du enkelt kan lage din egen platting i hagen. Slik bygger du platting.


Hage og terrasse. Her finner du tips på hvordan du bygger plattingen selv. Er fjellet noenlunde flatt og jevnt, legger du først et lag med pukk eller grov grus som avrettes og komprimeres. Skal du bygge platting som holder i mange år trenger du en god plan, riktig verktøy, materialer – og veiledning.


Bygge platting i hagen

Terrasse - Utnytt hagen med en. Her får du inspirasjon og mange forskjellige gjør det selv-veiledninger til plattinger. Finn din platting her! Kunne du tenke deg å bygge en platting eller markterrasse, men er usikker på om du klarer det selv?


Denne guiden er alt du trenger for å lykkes. I denne filmen viser Maxbo deg hvordan du bygger en platting uten rekkverk. Show less Show more. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort!


En platting er en enkel trekonstruksjon som enten er lagt på bakkenivå eller med noen lave fundamenter. Det er mange måter å. Nordmenn liker å tilbringe kvalitetstid ute i hagen om sommeren.


En stor og godt utformet platting gir en brukervennlig hage med masse plass. Regler for platting.


I hovedsak trenger du nemlig ikke å søke om byggetillatelse hvis plattingen er mindre enn en halv meter over eksisterende terreng. Se hvordan du bygger platting, utegulv eller terrassegulv selv. Denne artikkelen er en del av en artikkelserie hvor Hus. Fremgangsmåten for å bygge en markterrasse som beskrevet i denne artikkelen kan også brukes for å bygge gangveier i hagen.


Da bør du i så fall grave såpass. Jeg skal bygge en platting i hagen. Grunnen er leire. Denne er rimelig stabil og flat, naturligvis med gress på toppen.


Bygge platting i hagen

Da har man lagt opp to bjelker og to 2"x slik at du kan bruke langvateret rundt hele å sjekke om det er i vater. Har du høydeforskjeller kan du lage. Maskinentreprenør, Rengjøring. Relaterte ord: bygge platting, hvordan bygge terrasse.


Steinlegging i hage, lage terrasseplatting m. Anleggsgartner,Murer. Hva du velger kommer an på hvor du har utgangsdør til hagen, og derfor hva som.


Alt dette vil komme godt med når du skal bygge terrasse. Bygge terrasse. Uansett størrelse på hagen, terrassen eller balkongen, legger mange mye kjærlighet. Enten du skal bygge en terrasse, pergola, vinterhage eller lekestue - har vi samlet.


Bygge platting i hagen

De brede treplankene bidrar til å skape en platting som avgrenser området fra resten av hagen. Jeg trenger hjelp til å bygge en platting i hagen på bakkenivå. Jeg får hjelp denne uken til å grave ut,legge pukk, jord og planering.


Skal du bygge terrasse finnes det utallige gode og kreative løsninger, og flere typer materialer du kan velge. Ta deg en rusletur i hagen og tenk gjennom dette. Botanisk hage i Oslo, som det burde stått i overskriften.


Men vi fra provinsen er vant til at når det ikke står hvor det er, så er det i Osl… — Ståle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.