tirsdag 10. november 2015

Alkohol kalkulator øl

Promillekalkulator for beregning av din promille etter inntak av alkohol. Beregner de fleste drikkevarer som pils, brennevin, vin, øl, rusbrus og likør.


Alkohol kalkulator øl

Av-og-til har derfor laget en kalkulator for å kunne gi deg en pekepinn. IKKE KJØR FOR TIDLIG: Vår kalkulator forteller deg når alkoholen er ute av kroppen. Inntatt alkoholmengde.


Fredda, den kalkulatoren blir ca det samme som å dele på 6. Du kan bruke denne kalkulatoren til å beregne ditt typiske forbruk av alkohol, pr uke. Kalkulatoren omregner valgene dine til standard alkoholenheter. NB: Ikke bruk kalkulatoren til å avgjøre om du kan kjøre bil!


Du kan forbrenne saktere enn kalkulatoren regner me. Blodet tar opp mer alkohol hvis du drikker på tom mage enn hvis du er mett. Informasjon om å brygge øl hjemme. Alkoholkalkulator.


Alkohol kalkulator øl

Her en lettvint måte å kalkulere alkoholinnhold i brygget. Bruk en oechslevekt. Et lyst, alkoholsvakt og lettdrikkelig øl til lange sommerkvelder!


Den har hendige kalkulatorer for beregning av blant annet alkoholstyrke, sukkertilsetting for. Promille (‰) betyr tusendel og betegner i alkoholsammenheng mengden alkohol en person har i blodet. Vanlige måleenheter i forbindelse med alkohol.


Jeg prøvde en såkalt BAC kalkulator på. Her finner du en oversikt over ulike drikkevarers innhold av alkohol i gram, men som en enkel huskeregel inneholder.


Her kan du beregne hvor mye du betaler i alkoholavgifter per år. For øl er det bare nødvendig å legge inn antall liter. Sjekk også aldersgrensene for innførsel av alkohol og tobakk. Eksempler på avgiftsfrie kvoter.


Antall enheter og promille beregnes. Tast inn hvor mye du har drukket av øl, vin og sprit, og få beregnet hvor mange. Selv om du har ventet timer siden du sist drakk alkohol, er det slett.


Spritholdige drikker inneholder mye mer alkohol enn for eksempel øl. Legg inn antall personer fra år, og om de vil bytte ut tobakkskvoten med vin eller øl. Det lar deg lese av vesken og sjekke det mot en kalkulator.


Hjelper deg å regne ut alkohol % eller SG i øl du brygger. Dette pga alkoholinnholdet i væsken. Se kalkulatorsiden for mer info. Hvordan påvirker alkohol melkeproduksjon og utdrivingsrefleks?


Kan alkohol i morsmelk være skadelig for barnet? Risikoen for å dø tidlig tredobles ved å drikke minst fem øl, en hel flaske vin. Her er ting du bør vite om alkohol og trening.


Hvor lenge er alkoholen i. Prøv vår kalkulator og få svaret. Du kan ta med deg en avgiftsfri alkohol - og tobakkskvote når du har vært i utlandet. For å innføre øl, vin og tobakk må du være år eller mer.


Alkohol kalkulator øl

Skal du ta med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.