torsdag 22. september 2016

Blomsterkasse jula

Bordplaten er laget av lakkert magnesium. Spesifikasjoner. Bord med topplate i betong og metall ben. Finnes også i 95x95! ANDRE PRODUKTER. Snart kommer Kendo sofabord i betong og stål inn igjen- så lekkert! Se utvalget på. Sofabord i sort metall med topplate i betong. Forventet leveringstid: 2-uker. Legg i handlekurven. Trygg hjemlevering. Fri frakt over 7kr (ikke møbler). BETTY er en stilren møbelserie som består av bord og oppbevaringsmøbler.


Med lakkerte metallben og bordplater i betong -look har bordene en rå, upolert. PU belagt bordplate. Betong sofabord svart. Mer motstandsdyktig mot merker og riper.


Blomsterkasse jula

Stilig sofabord med svartfarget metallbase og grå bordplate i lavastein. STØRRELSE: L:1H:D:60. MATERIALER: SPONPLATE, METALL, PVC. Beina i sortmalt mangotre skaper en helhetlig og ren look.


Platen er laget av fiber tilstand og har et vanntett belegg. Sjekk priser på betong sofabord. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp betong sofabord billig i nettbutikkene.


Viser alle resultater. Produkter med stikkord “ betong ”. Spisebord og sofabord i dette trendy materialet er å se overalt, og det med. Valg av bord har mye å si for stil-uttrykket på hytta. Vil du stramme opp den tradisjonelle hytta, velg et maskulint, moderne bord.


Hva med å friske opp den. Calvin salongbord. Hvit betong topp og messingfarget understell i metall.


Blomsterkasse jula

Den mest trendy stilen nå er nok den industrielle stilen der sofabord med bordplate av betong og understell av jern, fastslår Haust. Nordal betong sofabord. ConfidentLiving. Soho er en lekker serie med sofabord i ulike størrelser.


Blomsterkasse jula

Understellet er i jern. Montering : Ingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.