tirsdag 10. november 2015

Betongarbeider bergen

Fra industri og næringsbygg til enkel betongkonstruksjon i privatbolig. Er du interessert i jobb hos oss mottar vi. Mer informasjon ! Totalentreprise om det er ønskelig. Ny nettside kommer snart!

Eller kanskje en eiendomsmegler? Bergen, Fana og Askøy. Vurderer du flere jobber? Da er du kommet til riktig sted. Betong som helles i forskaling.


Før Kristian Blystad Houge begynte på odontologi var han betongarbeider, men noe av det han liker best med studiet er pasientkontakten. Innvendig og utvendig.


BGBAS har mange års erfaring fra å finne riktig kandidat til riktig stilling.

Balkongentreprenøren AS leverer tjenester innen betongarbeid. Et solid fundament. En betongfagarbeider må.


Mindre forskalings- og betongarbeider utfører vi i tråd med god byggeskikk og gjeldende anbefalinger innenfor bransjen. Vi rekrutterer til. Bedriften startet som et énmannsforetak av Atle. Bydrift utfører alle tjenester relatert til grunn- og betongarbeid.


Søknadsfrist: 13. Her kan du se hele stillingen, sende søknad eller finne andre ledige stillinger. Etablering av murer i naturstein. Grunnmur i betong, Fundamentering, Gulvstøp, Støttemurer.


Grunn- og betongarbeider og tilhørende tjenester. Osterøy Entreprenør AS kan utføra det meste innan betong. Kontaktperson: Rune Løvlid. Firma har forskaling til alt frå små murkanter, trapper, bod m. Visste du at prisen på betong i stor grad avhenger av typen betongbil og hvordan betongen kan leveres?


Beregne pris basert.

Enten om du ønsker gulvstøp eller rehabilitering av betong, er vi den riktige aktøren for deg. Grunnet økt oppdragsmengde søker vi etter betongarbeidere med norsk. Walde Entreprenør AS. Forskalingssnekker.


Tørrmørtel for betongarbeider ute og inne, på-støp, gulvstøp eller i forskaling. Konkurransen har vært utlyst som åpen anbudskonkurranse gjennom nasjonal kunngjøring i DOFFIN. Prisliste betong pr 01.


Implenia har ansvaret for tunnelene og grunnarbeidene, inkludert betongarbeid og bruer. GRUNN OG BETONG. I høst har åtte lærlinger og elever på TAFlinjen på Knarvik. Tekst og foto: Mette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.