torsdag 5. november 2015

Elbil kia

De mest fornøyde elbileierne kjører e-Niro. Nå med kort leveringstid! Niro er en populær crossover med rekkevidde på inntil 4km og det nyeste innen.


Finn ut alt om vårt elbil - og hybridbil-utvalg. Det er aldri for sent å bli mer miljøvennlig! Se blant annet Soul, Niro, og Optima. Kia e-Niro - elbilen som er skapt for Norge.


Nye Kia e-Soul har en rekkevidde på opptil 4km. Finn din månedspris i vår lånekalkulator og bestill prøvekjøring eller et uforpliktende tilbud. Det mest elbil -essensielle er kW ombordlader (AC), batterivarmer og oppvarmet ratt. Kia åpner nå for generell bestilling av elbilen e-Niro.


Elbil kia

NÆRMER SEG: Kias konseptbil, kalt «imagine by Kia », da den ble lansert, nærmer seg markedet. Neppe like spektakulær som konseptebilen.


Hos elbilkonkurrentene i noenlunde samme prisklasse er tilhengerfeste en ganske sjelden egenskap, så Kia skiller seg definitivt ut i markedet. Kia var tidlig ute med elbil i Norge.


Den elektriske utgaven av småbilen Soul ble raskt en suksess. Så stor suksess, at den norske importøren. TEST: Kia e-Soul kWh. Veldig mye har skjedd i løpet av et par år.


Elbil kia

Ny strategi på elektrifisering. Søk blant alle bilmerker og modeller i hele Norge! Elbilen har års garanti på både bil og batteri.


Elbil kia

Ladeguiden viser hvilke ladekabler og ladestasjoner som passer KIA Soul EV. Bilen har en batterikapasitet på kWh og har en maksimal ladeeffekt på kW. Hvilken Type ladekontakt?


Som elbileier vil du fort merke at det snakkes om mange ulike typer ladekontakter. Her er en kort innføring i de mest vanlige. Kias elbil e-Niro er en fornuftig bil til en fonuftig pris.


Dette er alt vi vet om lanseringsdato i Norge, pris, rekkevidde (WLTP), kWh, lading og hengerfeste for elbilen. Neste år skal Kia etter planen lansere en helt ny og ekstrem elbil, basert på dette konseptet. Kia bekrefter bil med ekstreme ytelser. Mats Brustad.


Lang leveringstid er ikke lenger tema for Kia elbiler, og mens e-Soul nå kan trekke tilhenger, er også e-Niro oppgradert siden den kom. Kia Soul har solgt svært bra som elbil i Norge. Hyundai og Kias varmepumpe er en ledende innovasjon innen varmestyring, som maksimerer lengden en elbil fra Hyundai eller Kia kan kjøres. Den første bilen på en ny og.


En elbil från Kia är något för dig som vill bidra till en bättre miljö, inget koldioxidutsläpp och räckvidden blir bara längre och längre. Helt klart ett perfekt bilval.


Nu finns Kia Niro och Kia Optima som Plug-in hybrid. Miljöbil som är både elbil och bensindriven. Skattebefrielse fem första åren och sänkt förmånsvärde. Elbiler er i skuddet som aldri før og Kia har hatt suksess med sin Soul og nå.


Med en stadig økende etterspørsel etter elbiler, har Kia Motors Corporation, Hyundai Motor Company og LG Chem gått sammen om å. Har tidligere vært litt skeptisk til elbil og dette med batterilevetid. Større batteri og mye lengre rekkevidde enn tidligere. Vi har laget en oversikt over hvilken ladeeffekt dagens elbiler kan benytte. Etter å har kjørt Soulen var vi.


Mercedes B-Class Electric Drive. Kia e-Soul er den perfekte familiebilen som kan ta deg Norge rundt med en rekkevidde på hele 4km. Vi i StarBil har regnet ut hvor mye du kan spare hvert år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.