torsdag 26. november 2015

Flasker til øl

Vi har et godt utvalg av flasker og kapsler til ølbrygging og leverer alt utstyret du trenger for å flaske. Naturkork øl 44x25mm 1stk. L 5L brun i eske. Patentkorker følger med.


Kun hele esker sendes i posten. Alt du trenger til å tappe øl på flaske, det være seg flasker, korkemaskiner, flaskefyllere, korker, omstikningskar, flaskevoks m. Vi fører utstyr til flasking for både.


Flasker til øl

Din leverandør av utstyr og råvarer for ølbrygging. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Betalingsmåter: Vi tilbyr flere betalingsmåter, slik at du kan velge det som passer for deg. VISA, Mastercar Vipps og Betaling i butikk ved henting. Leveres i praktisk eske. De egner seg selvfølgelig til å karbonere øl på, som vanlige flasker.


Perfekte når du skal. Jeg kjøpte det meste av flaskene jeg har hos bryggselv men flaskene jeg har er kjøpt med øl på. Nu tar jeg vare på ølflasker som er øl.


Billigste sted å kjøpe flasker ? Flasker til øl og cider selges. Brune, grønne, blå og blanke. De er enkle å lagre i kjøleskapet, gode å drikke av og veldig transportvennlige!


I tillegg har flaskene. PS: Vi sender dessverre ikke flasker i store kvanta liter og liter. Utstyr for skylling, vasking, merking, blåsing og krølling av flasker, fylling av øl i glassflasker.


Skylling og blåsing av flasker. Maskiner for skylling og blåsing av. Hvordan unngå: Øl som kommer på blanke eller grønne flasker er verstingene. Blanke flasker. Få kullsyre i ølet. Hvor vanskelig kan det være? Kullsyre bruker vi om CO som heter egentlig heter Karbondioksid. L long neck (Sendes ikke i posten). Eske med stk 0. PrisNOK12inkl. Solide øl flasker liter Long Neck stk pakket i eske. Vekt: 3gram pr. En kort liten intro om hvordan man flasker øl.


Nå er jo allerede tuborg bare en helt middels øl, og skal man da drikke de fra plastflaske, nei takke meg til glassflasker. Uansett, normalen ligger på her til. Hvis en av disse flaskene skulle tilfeldigvis falle, flasker øl på veggen.


Flasker til øl

Det samme verset gjentas, hver gang med en flaske færre, til det ikke er noen igjen. De såkalte ombruksflaskene av glass skal fases helt ut av markedet, og blir erstattet av engangsflasker. Tidligere har flaskene vi puttet inn i. Det krever ti nøyaktighet, kunnskap og tålmodighet å brygge godt øl. Fordi vi satser på hjemmebryggere som vil bruke flaskene flere ganger, bruker vi en.


Om du har flasker som er rene og skylt godt fra før av, kan man fint la være å vaske dem i en kaustisk soda-blanding og kun desinfisere flaskene i en Star San-. Et genialt hjelpemiddel når man skal tappe øl på flasker.


Sett på den på kranen, åpne kranen og den fylles med øl. Når den treffer bunnen av ølflasken så renner. Obs: Ikke spesielt godt egnet til 33l flasker (Bjørnunger).


Flasker til øl

Unngå søl og sprut ved flasking av øl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.