torsdag 24. desember 2015

Bestille glass etter mål

Trenger du en glassplate til andre formål skreddersyr vi speil, glass og glassplater på mål. Your cart is empty. Bestill på fasong. Vi kan levere de fleste type glass etter mål.


Det kan være alt i fra bordglass, hylleglass, glassvegg, glass på gulv osv.

Kan bestilles i følgende kvaliteter: Herdet. Kort sagt: "Alt i glass ". Som firmanavnet tilsier, tar vi alt som måtte være av glass og glassmontering.


Vi bestreber oss for å holde oss oppdatert på nye. Alle vår forskjellige glassplater kan fås på præcis det mål, du ønsker, og i. Pilkington Herdet Glass er herdet sikkerhetsglass og opp til fem ganger sterkere enn vanlig glass med samme tykkelse.


Den økte styrken gir arkitekter og.

Bruk i bolig (A1) Høyde fra gulv mindre enn 8mm. Tillegg for polert. Sandnes Glass fikser, leverer og monterer alle typer glass på alle og skreddersydde mål.


Vår glassmesteravdeling tilfredsstiller det daglige behov for servicearbeid som. Vi anbefaler at slikt glass herdebehandles, og må derfor bestilles etter mål. Riis Glass og Metall AS holder til i Trondheim og utfører det meste innen tradisjonelt glassmesterarbeid. Kontakt oss idag!


HVA SER DU ETTER ? Speil leveres på mål, fasong og med sikkerhetsfolie, dusjvegger og dører leveres og på mål. Kjøkkenglass klart eller lakkert i ønsket farge. De siste årene har glassvegg i stuen blir mer og mer populært. Enten som en skillevegg mellom stue og.


Dersom du har behov for glass på mål så er vi din. Herdet glass til vinduer, terrasser, trapper og vegger. Vi selger forskjellige typer glass : standar laminert, herdet, tonet.

Vi kutter og forbereder alt etter kundens. Vi holder til i Straume Næringspark, like i nærheten av Sartor Senter. Den må herdes etter at den er kappet i dimensjon, så ikke prøv å kutte ned på størrelsen, du må finne en med akseptabel størrelse eller bestille.


Er det noen steder i Bergen eller på nettet der man kan kjøpe slike glassplater med nøyaktige mål ? Eventuelt få en større glassplate kuttet til. Vi utfører det meste innen tradisjonelt glassmester arbei som skjæring av glass etter mål eller fasong.


De resterende 50% betales før rekkverket sendes eller etter avtale. Siden herdet, laminert glass må bestilles på mål og ikke kan kuttes etter herding, har vi ikke.


Om det er skifting av glass på vinduer eller dører eller om det er skjæring av glass og speil etter mål. Frakt kan ikke bestilles på nett. Brødrene Eie Glass og Tre AS.


Det betyr ikke at du må gi opp håpet om å en gang få bildene i glass og ramme. Når du skal bestille ramme etter egne mål finnes det mange ulike typer. Vår bedrift er medlem og medeier i Glassmester kjeden, en samarbeidsgruppe av og med glassmesterbedrifter i Norge.


Her har vi montert lakkert herdet sikkerhetsglass på peisveggen. Vi lager etter mål og mal. Norske Glassprodukter leverer nå også glass og glassplater på mål.


Vi sammarbeider med en av norges eldste og mest erfarne glassprodusenter og kan levere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.