onsdag 30. desember 2015

Bilpresenning jula

Bilpresenning jula

Med kantsydd strikk. Til de store bilene. Beskytter bilen mot støv og UV-stråler, sterkt og soli og holder bilen din ren og pen. Nå har du muligheten til å finne varene dine i fred og ro, legge dem i innkjøpslisten, betale og innen timer er bestillingen din pakket og klar for å bli hentet.


Bilpresenning jula

Oppbevaringspose medfølger. Hvaslags presenning ? De fleste BILpresenninger har jo "lufting" på siden, så der spiller det ikke stor rolle - Jeg ville IKKE kjørt noe "vindu oppe" triks. JULA har stooooore trekk til amcars. Tenkte derfor å skaffe en presenning til den.


Presenning over bilen. Men hva slags presenning kan jeg bruke som ikke gnager på bilen? Kjøp heller et trekk fra Biltema, jula el. Tänker köpa en ny presenning att täcka med och undrar vilken kvalité man ska ha, det finns.


Jula eller om det var Biltema. Kia e-Niro i jula i fjor. Først stod bilen der under en presenning, og så ble den høytidelig.


Bilpresenning jula

Tre sekatörer sticker ut som bättre i Testfaktas stora laboratorietest. Vi har några specialare också, till exempel en smart formad presenning som skyddar motorcykeln eller mopeden när den inte används.


Lättviktsöverdrag som skyddar medelstora till stora bilar från regn, solljus, pollen och annat oönskat. Finns i lager i varuhus. Kom inte ihåg vad jag betalade men det har varit vät pengarna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.