onsdag 30. desember 2015

Byggevarer stoa

Du må velge en butikk for å se priser, lagernivå og leveringskostnader. Se lager og fraktkostnader. Velg din butikk. Stoa Trevare AS tilbyr tjenester innen bygg og trevarebransjen.


Vi har også et lite verksted der vi selger en del produkter som er selvproduserte. Vis veibeskrivelse.

Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff. Du bygger - Vi tar oss av resten!


Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør. Byggevarer - Produksjon. NACE-bransje: 46. Engroshandel med byggevarer ikke nevnt annet sted.


Vi holder til på Stoa Handelsområde på utsiden av Arendal ved E18. Vi er for tiden faste ansatte. Vi har det meste av byggevarer, unntatt VVS, flis og.

Selskapet selger byggevarer til både privat- og proffmarkedet, har 460. Etter snart ni gode år på handelssenteret Stoa, sto et utvidet.


Obs BYGG har også i år Norges mest fornøyde kunder i byggevarebransjen. Det er vi utrolig stolte av! Grimstad til Stoa for å handle, sier Espen. På Stoa har vi også bingo.


Det skjer i forbindelse med at handelssenteret Stoa utenfor Arendal. Det inkluderer byggevarer levert ekspress samme dag eller standard. Frittstående byggevarehus som holder til sentralt på Stoa. Hos oss finner du det meste innen verktøy, byggevarer med unntak av VVS, flis og malingsprodukter.


Gjeldende reguleringsplan for Stoa Vest vedtatt 31. Foto: Camilla Hovstø. Selv er butikksjefen. Stoa is a new wall or ceiling light for interior and exterior use.


In the conception of Stoa, Arkitema Architects have attempted to create a. Stiftelsesdato, 12. Registrert i følgende registre, Foretaksregisteret.


Passivhusprosjektet har fått fargeelementer i fasaden - som et resultat ut av kunstprosjektet KORO. Alle varer hentes i butikk.

Våre åpningstider er: Man - fre: 08. Verktøy og byggevarer. Her finner du ukens kundeavis fra Megaflis i Arendal og de beste tilbudene fra byggevare - og hageforretninger. Spar med Tiendeo!


Antall ansatte i. Frolandsveien 1Arendal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.