tirsdag 22. desember 2015

Fjerne små fluer fra planter

Men husk dere, Super Permetrin er heftig shit, og jeg ville ikke brukt det i småplanter eller om jeg bare hadde noen få irriterende fluer. Invasjon av småfluer rundt plantene dine? De er faktisk ikke fluer, men hærmygg.


Her er tips og triks for å bekjempe dem. Det er typisk at de kommer inn i huset med en ny plante, særlig løkplanter som amaryllis. Spesielt nå om våren er det høysesong for småfluer.

Folk setter frø, kjøper planter de senere skal sette ut, og bytter jord på de plantene de har. Blomsterfluer livnærer seg på å suge plantesaft fra frukt og grønnplanter som vi.


Har du flere forslag til hvordan man skal fjerne eller unngå blomsterfluer er. Les mer om små svarte fluer. Bananfluer Har du fått bananfluer, småfluer eller fruktfluer i huset.


En innsender sier at det skal gå an å bruke salmiakk. Er det noen som har et tips hvordan man blir kvitt " småfluer " i potteplanter ? Jeg har kastet mange stueplanter i det siste.

Sprees disse fluene til. Hvitløk mot småfluer på planter er et godt råd. Del en hvitløkfedd i små skiver og dytt dem ned i jorden langs med pottekanten. Dette gjør raskt slutt.


Har ikke prøvd alle rådene selv, men jeg har hatt hell med å blande grønnsåpevann i en dynkeflaske og spraye dette på plantene. Fluene kan haike inn i våre hjem med angrepne potteplanter og være til. Små planter kan dø og større planter kan bli svekket slik at de lettere. Det er sørgemyg, som er flyttet ind i dine planter.


Her får du tips til bekæmpelse og forebyggelse af den irriterende lille, sorte flue, der lever i. Bli kjent med hvilke planter du kan beskjære nå og hvilke du bør vente til neste år. Fire smarte triks for å bli kvitt bananfluer.


Og det eksploderer av små svarte ekle. Det kan også være såkalte "frukt- fluer ". Litt større og brunere. Da går jeg på jakt noen dager. Bekjemp insekter på innendørsplanter.


Hvite fluer er små insekter, som bare er omtrent tre millimeter store, som.

Små nykleggede bananfluer er mikroskopisk liten og du legger ikke. Spinnmidd kan fjernes effektivt ved dusjing av plantene med grønnsåpevann. Jeg skulle helst beholdt plantene uten fluer, men fluene er altfor. Når jeg har blitt innvadert av småfluer rundt plantene i stue og på kjøkken.


Bruge lidt sæbe i vandet, når du vander dine planter. Put hvidløgsfed ned i jorden til dine potteplanter. De bor i de fleste regioner, men er så små at det er ekstremt vanskelig å oppdage.


De hvite fluene suger saftene fra plantene og produserer i sin tur en klebrig. Det ser ut som mygg og de spiser på røttene og på plantene på blomstene mine i stua. Særlig fordi de så.


SYV: Noen bruker støvsugeren til å fjerne bananfluer med. De lette fluene har. Du vander jorden på din plante og straks vrimler det op med små.


Jeg døjer i øjeblikket med bananfluer (rettelse: sørgemyg) i mine potteplanter. Men hærmyggene holder til ved planter, nære jorden i pottene.


Mange forveksler disse med bananfluer, slike som summer rundt fruktkurven. Det skal også sies at hærmygglarvene kun er en trussel mot små planter, for store. Men de voksne, flyvende individene angripes ikke, og fjerner du ikke dem.


Uanset navnet er den lille, irriterende flue en ubuden gæst. Hvis du vil undgå bananfluer, skal du derfor først og fremmest sørge for at fjerne de ting, bananfluerne kan. Du kan også bruge kødædende planter mod bananfluer.


Du har sikkert oplevet de små fluer sværme rundt i køkkenet omkring. Er du alligevel så uheldig at have fået bananfluer, skal du som det første fjerne det, som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.