torsdag 31. desember 2015

Grå sofa farge på vegg

Sofaen er stor, men satt mot en farget vegg virker den mindre ruvende i rommet. Mal en vegg i stuen i din favorittfarge og la sofaen skinne.


Style gjerne med puter i kontrastfarger til veggen for et gjennomført inntrykk. Nedenfor har vi malt vegger og radiator i den vakre grå fargen Illuminated Le.


Hvordan velge en farge på sofaen i stuen din?

Utforsk denne tavlen til Brage Krohn på Pinterest: « Grå vegger ». Sofastue med stor hvid sofa, enkel indretning og grå vægge Arch Interior, Interior Design. For eksempel grå vegger. Farge til grå sofa.


NYANSER: Grått er ikke nøytralt. Her ble den grå sofaen plutselig blå da veggen skiftet fra hvit til Muskat. Gråbeige farger Ta hensyn til alle detaljene når du skal velge farge !

Malte først et par vegger i en varm gråfarge, men denne passer ikke sammen med min lysegrå sofa. Ellers er også fargen på gulvet varm.


Likevel er det uaktuelt å male i veldig mørke farger (men har en kortere vegg bak sofaen som kan fungere som kontrastvegg ). Jeg har vurdert. Boligstyling og fargevalg til din bolig. Et hus med bare hvite vegger er et hus, et hus.


Hvert år lanserer fargehandelskjedene årets farge. Lys eller mørk sofa. Et annet triks som kan gjemme sofaen, er å velge samme farge på veggen og.


Stuen gir meg ro med mørke, blålige farger på veggene. Synes du grå sofa er litt kjedelig, så er det lov å tenke nytt J. Nå ser vi et ønske om å omgi oss med flere. Når det gjelder sofaens farge, må man egentlig stille seg selv to spørsmål: 1. Må man plassere sofaen mot veggen for å skape trygghet?


Sofaen ser innrøykt ut på grunn av den grå veggen. Det startet med veggfarger til «en grå sofa ».

Nå løfter de fram en. Støvrosa (på platen inntil veggen ) er en elegant og morsom farge som passer inn i et sofistikert. Rødt og gråblått.


Her har produsenten Bolia kombinert fire ulike nyanser - to røde og to lilla – og satt sofaen mot en lavendelfarget vegg. Har du fargen “Northern Mystic” fra Jotun LADY på veggen din og er på utkikk etter et bilde. Hvilke bilder passer når jeg har grå sofa, blå vegger og eikegulv?


Gråfargen på veggen ble valgt ut for å stå til brunfargen på sofaen. Flere av de andre møblene har samme brunfarge : Geneva musikkanlegget. Vi har grå vegg til vår lilla sofa (som jeg ELSKER!! :hjerter: ). Nordmenn har de siste årene kjørt trygt med grått på veggene og. Den grønne fargen står også godt til alt det grå vi omgir oss med for tiden, og gir.


Grå farger er nøytrale og rolige og gir et avdempet og harmonisk utrykk, hvilket gjør at den grå sofa er det perfekte lerret for å tilføre puter og tepper i alle mulige. Hei kunne trengt litt råd til hvilken av disse fargene som passer best til lys grå vegg.


Valget står mellom beige og light brown. Setter pris på. IKKE VELG GRÅTT : Eksperten anbefaler ikke grått om du ønsker godt humør. En hel vegg eller sofa i disse fargene blir for voldsomt.


Vi byttet ut den grå sofaen med en blå, og det var vel da vi skjønte at det kunne. I dette rommet har vi hentet frem nordmenns fargefavoritter : Grått og blått. Den grå sofaen gir ro og hvile, den skaper en god tyngde og en stabilitet. Ikke rart det er.


Veggene har en vakker rolig struktur som gir en overflate med forsiktig spill. Og bruk puter, sengetrekk og veggpynt til å gi rommet de fargene du liker. Ei stue med en grå sofa, potteplanter og en rød vegg.


Guttenes soverom har friske farger som gir energi, med fargerike møbler og tekstiler som passer til det. Stuen vår er en så trasig og grå plass å være, at jeg blir litt nedfor.


Nye pynteputer i freshere farge i sofaen og veggene trenger sårt et par fine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.