tirsdag 22. desember 2015

Slyngetrening rygg

Ligg på siden med beina i bred slynge. Støtt deg på underarmen, spenn mage- og ryggmuskulatur, løft setet og hold kroppen i vannrett stilling.


Unngå å bøye i. Støtteøvelser for rygg og armer i slynge kan hjelpe deg med å avansere i tyngre øvelser som f. Boka Frisk Rygg : Mindre smerter, sterkere rygg og atletisk.

Husk å fikser i buk og rygg under hele øvelsen. Slyngetrening : Atomic Push up 3. Ettbens seteløft i slynge. Nedenfor ser du forslag til øvelser med bruk av slynge. Få en rank og flott rygg med tre effektive ryggøvelser.


Du trener: Rygg, biceps, bakside skulder. Veldig mange bruker slynge til å trene magemuskler, eller kanskje push-ups.

Denne øvelsen utfordrer skuldre, armer, rygg og mage, og er en. Opprinnelig ble slyngetrening brukt i rehabilitering av nakke, rygg og hofter. Den gode treningseffekten på kjernemuskulaturen gjorde imidlertid at også ivrige. Black Line sling er en slynge for tradisjonell slyngetrening.


Bruk TRX slyngetrening på veien til ditt neste mål! Målet med Neurac er å aktivere de deaktiverte musklene og gjenopprette normal funksjon ved hjelp av trening i slynger.


Kontakt oss for spørsmål i dag. Nesten alle slyngeøvelser trener mage og rygg indirekte.


Grunnprinsippet for trening med slynger er å arbeide i vektberande øvingar med eit ustabilt underlag, i dette tilfellet regulerbare slynger. En dårlig rygg var i ferd med å stoppe karrieren som redningsmann. Ved hjelp av enkel. Legg deg bak, lave skuldre.


Jo mer skråstilt du står. Antall repetisjoner: x 3. Heng i slyngen med ryggen mot underlaget.

Hev hofta opp fra bakken mens overkroppen er i ro. Ustabile slynger og. Når du utfører øvelsene så vær nøye med å holde kroppen sterk og rett, ryggen i mest mulig nøytral posisjon og skuldrene lave.


Gjør øvelsene i kontrollert tempo. For utfordring. Stabiliser rygg, mage og hofte gjennom hele bevegelsen. Knestående albueekstensjon – ExorLive – Øvelser og.


Hold mage og rygg kontrollert gjennom hele øvelsen! Tenk at magemusklene trekker navlen inn mot ryggen og at ribbeina lukkes godt sammen. Både mage- og ryggmuskler får de beste. Ligg under slyngen og med armene strukket opp.


Mette Holm Jonsen: Smertefri etter slyngetrening. Trekk opp overkroppen. Det var som om smertene rant av meg! Slik opplevde Mette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.