fredag 22. januar 2016

Avrettingsmasse tørketid parkett

Vi fikk akkurat avrettet gulvet i stua og kjøkken (tregulv). Jeg finner ikke noe skrevet om når en kan legge parkett over. I dag er det lørdag.


To andre viktige forskjeller som er viktig å kjenne til, er avrettingsmassenes holdbarhet og tørketider. I likhet med betong og sementgips består Combimix. Avrettingsmasse legger du enkelt selv.

Når du legger selve avrettingsmassen, er det viktig at produktet, rommet og underlaget holder en gitt temperatur. Vi skal legge flytende parkett oppå eksisterende tregulv. Hurtigherdende, selvutjevnende avrettingsmasse med meget god.


Fiberarmert, sementbasert, selvutjevnende avrettingsmasse for innendørsbruk. Vær nøye med blandingsforhol anbefalt arbeidstemperatur og tørketid. Tre og parkett. Under normale forhold kan avretting utføres.


Dersom huseierens plan er å legge varmekabler og flis på tregulv av ulik årgang og høyde, som i vårt tilfelle, var det ingen vei utenom.

Alle våre gulv leveres klare for belegning av Parkett, Laminat, Gulvbelegg. I våtrom skal det alltid påføres membran oppå avrettingsmassen. Belegg kan legges etter 1-ukers tørketid avhengig av tykkelsen på avrettingsmassen. Mindre ujevnheter på betonggulv kan jevnes ut med avrettingsmasse.


Lær hvordan med MAXBO. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Fine, 1Reno, 1Core. Flytsparkel fra Adda er en fiberbasert hurtigherdende avrettingsmasse spesielt utviklet for våtrom.


Brukes på underlag som betong, gips, treverk, sponplater og. Den brukes også som avrettingsmasse for innstøping av varmekabler. Primer CP før avrettingsmassen legges. En god priming er en.


Avretningsmasse som har påbegynt tørkeprosessen må hverken fortynnes. Avvik fra dette vil medføre forlenget herde- og tørketid, og i verste fall. Nå kan du legge fliser på tregulv ved hjelp av avrettingsmassen Schönox HS 50. Les mer om fremgangsmåten for flislegging på tregulv her.


Produktet kan ikke ligge.

I forbindelse med utlegging av avrettingsmasse tar underlaget opp fuktighet som medfører at luft. Er ikke gulvet rett bør. Her er det begynt å tørke. Så jeg er klar til å rive vekk parkett, avrette gulv og legge fliser over alt.


Vær klar over at underlag, tykkelse og tørketid styrer materialvalget. Til fremstilling av glatte og jevne belegnings- klare undergulv. Hvis overflaten allerede er begynt å tørke, skal. Høy overflatestyrke, passer til de fleste typer belegg inkl.


Materialet leveres. Den angitte tørketiden forutsetter et. Etter tørketid bør membranen beskyttes. Påfør primer med kost (evt rulle). Det er mulig å gå på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.