mandag 25. januar 2016

Baderomstilbehør design

Vippsåpedispenser, bor svart. Flat Circle krok, sort. På Verket Interiør finner du et stort utvalg av det du måtte trenge av baderomstilbehør. Marimekko Tiise. Vi fører merker som Vipp. GI DITT BAD KARAKTER. Vi har formgitt tilbehøret for å gi ditt bad karakter. Funksjonelle detaljer og det lille ekstra. Baderomstilbehør. Har du mindre bad kan tilbehøret også hjelpe deg å spare plass. En smart regel når du skal velge utstyr er å følge en serie. Bergersen Sikkerhet og Design sogd.


Summen av helheten ligger i detaljene, og vi har baderomstilbehøret som løfter badet ditt til nye høyder. Se tilbehør til badet her.


Tilbehøret kommer fra produsenter som er kjente for sitt utsøkte design og kvalitet. Sjekk ut vårt utvalg. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Moderne og stilren toalettpapirholder SaniScan Interio Home er en tilbehørsserie med et enkelt og tidløst design som passer til alle baderom. Produktene er lette. Les årets julemagasin her.


Steel Style Sand. Enkel krok i rustfritt stål. Moderne design som passer til servantbatteri og annet tilbehør. Hytte, hjem og hage (2). Legg til i handleliste. Sort mattlakkert dusjkurv i stilrent design. Tilgjengelige farger. Leverandør:Tiger. Deler og tilbehør til servant, dusj, badekar og baderomsmøbel. Finn deler i nettbutikken! Skap høydepunkter med skinnende design og prima materialer. Her finner du vårt store utvalg av baderomstilbehør til gode priser.


Norfloor har alle typer tilbehør til badet ditt! Hold orden i skuffer og skap med funksjonelt tilbehør som gir deg større brukeropplevelse, og som gjør det enkelt å holde badet rent og pent. Fuuga er den perfekte tilbehørsserien for den designbevisste som vil ha noe lekkert som ikke knuser på baderomsflisene. Lekker lettvekter i fargene sort og hvit.


Baderomstilbehør design

Tilbehøret fra GROHE gir deg elegant design kombinert med funksjon, som vil forbedre ditt baderom i mange år fremover. Form og funksjon kombineres. Design hjørnehylle n°for dusj 1mm, matt sort.


Nettlager: 1-stk. Viser 1-av totalt 538. Nova, Cosmetic Design, Design Strategy, Kitchen Accessories, Mugs. Flere og flere setter pris på å matche og profilere detaljene selv på badet.


Baderomstilbehør design

Flere farger gir deg flere dekormuligheter. Base 100-serien er litt mykere i designet med sine avrundede kanter og Base 2er litt dristig i stil for den som foretrekker den. Våre baderomstilbehør i Base-.


Baderomstilbehør design

Beslagsboden har et bredt utvalg av selvklebende produkter - raskt og enkelt å sette opp. Med Elen tilbyr Strømberg baderomstilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.