torsdag 21. januar 2016

Fiberoptisk lys stjernehimmel

Fiberoptisk lys stjernehimmel

Alt av lengder på fiber blir tilpasset og merket her i vår produksjonshall slik at det skal være enkelt å sette opp. I sortimentet på lysgivere så har vi fra 3W LED til. Alt innen LED og fiberoptisk belysning inne og ute. Fiberoptisk belysning.


Fiberoptisk lys stjernehimmel

Er det noen som har fiberoptiske lys installert og som kan dele noen erfaringer rundt dette emne? Har skjønt at det er en trafo med støpsel til. W Led fiberoptisk stjernehimmel pakke med stk. Ett design med stjernehimmel kan bruke et par projektorer.


Hovedelementet i " stjernehimmelen " er optisk fiber. Dette er tråder som overfører en strøm av lys. Badet har fått montert " stjernehimmel " i taket. Kort og enkelt forklart er fiberoptikk lange fibre som transporterer lys uten å ta med strøm og varme.


Er ganske fornøyd nå når den fiberoptiske stjernehimmelen er. Eksempel på installasjon av en fiberoptisk stjernehimling. RGB fiberlys stjernehimmel med 5W RGB LED som lyskilde.


Med fjernbetjeningen skifter du lett farge, lys styrke og effekt funksjon. LED lyskilder til fiberlys.


Lag din egen stjernehimmel ! Enkelt forklart er fiberoptisk belysning lange fibre som transporterer lys —uten å ta med seg hverken strøm eller. Colorful 5W RGBW åtte fargeendringen ledet optisk lys stjerne Ceiling Kit 2. Leverandør av flotte fiberoptiske - og ledlys-installasjoner.


PIXLUM - en helt ny måte å tenke belysning på! Plasser belysning hvor du vil etter at vegger og tak er kledd igjen! Passer perfekt i 60x60cm himlingssystem.


Skråtak: Belysning, utlekting ByggeBolig. Glitter som en stjernehimmel. Lavvolt trafo fra 200V. Taksettet inneholder en lyskilde og nok fiberoptikk til å transformere hermetiske fliser.


Denne metoden er nå ganske etterspurt. Det fungerer på et strekkloft fra fiberoptiske tråder, som er regulert av en lysgenerator. Innholdsfortegnelse: LYSGIVER. FIBEROPTISKE ENDEAVSLUTNINGER.


Fiberoptisk lys stjernehimmel

STJERNEHIMMEL PAKKER. Vi designer og lager det meste innen fiberoptisk belysning. Her er det bare fantasien som stopper deg. Stemningsfull belysning med stjernehimmeleffekt. Fibre med lyspunkter. Dimbar med elektronisk. Spalys - sett med stk God stemning i vannet. Stjernehimmel Hvit nett med hvite lys. Kraftig fiberlys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.