fredag 26. februar 2016

Elbil priser

Her får du alt du trenger å vite om elbiler som er tilgjengelige eller kommer for salg i Norge. Nyest til eldst. Alle som signerer kontrakt før månedsskiftet, får dagens priser. Fossile biler som står på lager, går ikke opp i pris.


Det gjør derimot alle elbilene. Jeg er vist for sent ute å skaffe meg el bil om det var rimelig langtur jeg ville ut på for nå som prisen er skrudd opp blir det ti kr mila og lade c cero. I tillegg til en rimelig nypris, er det fortsatt mye å spare på de årlige utgiftene.


Elbil priser

Vi har tidligere intervjuet elbil -eiere med. Prisutvikling for elbiler. Så mye faller brukte elbiler i pris. Det blir stadig billigere å kjøpe seg en brukt elbil.


Du må ikke ut med en halv million for å få en ålreit elbil. Her er et knippe biler til en god pris. Med importører og forhandlere som kunne levere elbiler på dagen. Og ikke bare det: De tilbød også prisavslag og kampanjepriser for å få ut.


Tesla Model og Mustang Mach-E har nest lengst og tredje lengst rekkevidde, men samtidig ligger de langt under i pris sammenliknet med sine. Det finnes to måter du kan lade elbilen din på hjemme.


Du kan lade med stikkontakt (mode 2), men har du først investert i elbil, bør du også investere i en. Her finner du priser for lading på våre ladestasjoner. AutoPASS-avtale fra før på elbilen din, trenger du ikke å oppdatere bombrikken din eller bestille ny.


Velg prosjekt —. Passeringene blir automatsik regsitrert med elbil - priser. Hvor mye det koster å lade elbilen hjemme vil variere med strømprisen gjennom året, hva slags. Lading av elbil og ladbar motorvogn. Korttidsparkering.


Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er.


Stavanger Bystyre har vedtatt at elbiler skal betale halv pris (gjelder ikke års- og månedskort) av ordinær timepris i Stavanger Parkering sine parkeringsanlegg. Sjekk pris og bestill parkering. Vær ute i god tid og bestill til best pris. Kjører du elbil har vi egne plasser hvor du kan lade bilen.


Elbil priser

Plassene kan ikke. Takstsoner, makstid og betaling for ladeplasser. Nå i januar gikk startskuddet for elbil -året, med.


Elbil priser

Du får blant annet dekket skader på batteri og får veihjelp hvis du går tom for strøm. Vi dekker også tyveri og skader på ladekabel. Lokal frakt, samt årsavgift tilkommer.


Det taes forbehold om avvik fra avbildede modeller og faktisk. Alle priser er inkludert montering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.