mandag 25. april 2016

Hvordan bli kvitt bananfluer

Hvordan fjerne bananfluer ? Det er enklere enn du tror. Du trenger bare tre ingredienser for å ta knekken på de plagsomme bananfluene. Fire smarte triks for å bli kvitt bananfluer.


Her har vi samlet de beste tips for hvordan du én gang for alle kan bli kvitt bananfluene. Bananfluen er en arbeidsom men irriterende liten krabat.

Et annet navn på bananfluer er fruktfluer. Heldigvis finnes det gode tips for å bli kvitt dem. På jakt etter den aller beste løsningen for hvordan en blir kvitt de irriterende fluene.


Det lurte jeg også på, frem til jeg prøvde DETTE! Nærbilde av mygg. Foto: Bigstockphoto. Ettersom de formerer seg raskt.


I denne artikkelen kan du lær mer om hva bananfluer spiser, hvordan du kan bli kvitt fluene og hva du kan gjøre for å hindre at bananfluer. Vil du bli kvitt bananfluene hjemme på kjøkkenet?

Om du nå leser denne artikkelen så har vel bananfluene gått på nervene en gang for mye. Ta det med ro, vi skal fortelle deg alle de. Bli kvitt bananfluer.


Mange lesere lurer på hvordan de skal gå frem for å bli kvitt bananfluene. Nedenfor føler en del gode råd for å fjerne bananfluer.


Nå er det høysesong for irriterende bananfluer på kjøkkenet. Her får du tips til hvordan du kan bli kvitt dem. Fordi de er så små er det vanskelig å se detaljer, men under lupe vil. Men ta det med ro, det er faktisk ikke så vanskelig.


Selv om både fluene og eggene er harmløse og ikke utgjør noen som helst smittefare for oss mennesker, kan de. Bland en teskje med salmiakk med en liter vann. Vann planter og blomster med denne blandingen og du vil bli kvitt problemet med bannanfluer, sier innsenderen. Jenny forklarer at for å holde fluene unna må man kaste all gammel frukt og grønnsaker, samt holde det rent for smuler og.


Rengjør plassen hvor bananfluene oppholder seg, på denne måten vil du bli kvitt bananfluene, eller i hvert fall holde det på et lavt nivå. Vi viser deg de beste måtene å fjerne de plagsomme bananfluene på.


Huset mitt er invadert av bananfluer og jeg aner ikke råd om hvordan jeg skal bli kvitt dem. Gjermund Stensrud. Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt bananfluene og unngå at dem kommer.


Sett et glass der bananfluene svermer mest.

Mål opp 50:med vann og eddik pluss en dråpe zalo. Når temperaturen faller om høsten, forsvinner bananfluene. Lager feller av brusflasker.


For å bli kvitt bananfluene må du først og fremst fjerne gammel frukt, mat, tomflasker med skvetter og annen mat som. To learn more about how we use your data when you interact with the website, please read our Privacy Policy.


We use cookies to deliver our services and to. Soppmyggen er vanskeligere å bli kvitt fordi de legger egg i jorda på plantene. Lurer du også på hvordan bli kvitt bananfluer i huset?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.