mandag 23. mai 2016

Dimensjon på vindskier

Finnes det noen tommelfingerregel for hva som er vanlige dimensjoner for vindskibord? Vil tro at tykkest mulig er best, for å unngå vridning osv. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Vindskier og dekkbord er rammen rundt huset.


Disse detaljene er svært utsatt for vær og vin og krever oftere og grundigere vedlikehold enn veggene. Vi kan tilby alt av trelast du trenger til ditt tak: Sløyfer, lekter, vindskibor terrassebor rupanel og trekantlekter.


Dimensjon på vindskier

Dessuten tjener vindskiene som underlag og spikerslag for dekkbordene, som skjuler tekkingens avslutning. VINDSKIER OG DEKKBORD. Vi tilpasser lengden på vindskiene etterpå. Montering av vindskier.


Slik skifter du vindskier ! De beskytter taket mot regn og snø – se hvordan du sikrer dem best mulig. Dimensjon : 19x198mm Trykkimpregnert materiale. Andre krav: Nei.


Trelast endrer dimensjon etter luftfuktigheten. Den beskytter både. Ofte legges eller vindskier som avslutning.


Bygges sammen med vindskiene på originalhytta (best byggteknisk, gir færre lekkasjer). Anbefalte dimensjoner for hjørnekasser, vindusomramming m. Anbefalt dimensjon på sløyflekt er 23xmm og minimum dimensjon på lekt er 36xmm.



Videre anbefales det at. Langs vindskier skal det skrues i de tre. Jemtland er en totalleverandør av beslag og kan levere alle dimensjoner og farger på bestilling. Logg inn for å se pris og handle.


Se kampanjepris. Malmfuru og Sedertre kan bestilles i de fleste dimensjoner og profiler. Ta kontakt med din. Før du starter Det er hele takets område som bestemmer dimensjonene til.


Dimensjon på vindskier

Under utstikkene i gavlen mot gaten. Hovedrager i møne er av limtre og har en dimensjon på 100x150mm. Krav til dimensjon avhenger av klimaet i området bygget befinner seg i. I kilrenner, vindskier og rundt andre gjennomføringer skal det brukes.


I eksemplene her oppgis alle dimensjoner i millimeter dersom ikke noe annet er. De andre sidene av taket avsluttes med vindskier (7) x som støttes opp. Nytt trevirke males i tilsvarende farge som tidligere. Bygg dimensjon : B: 10m L:15m.


Eks Zanda rustikk sort. Areal tak 17m2. Takvinkel : 25.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.