onsdag 25. mai 2016

Grønnsåpe terrasse

Vi hverken beiser eller oljer, og er ekstremt fornøyd med dette valget. Vi har en diger terrasse, bygget i ordinært. Hele terrassen er bygget i impregnerte terrassebord og jeg har ikke gjort annet enn å behandle det med grønnsåpe. Det gir en fin grå farge og.


Og hvem vil ikke at terrassen da skal være ren og pen? Er terrasseplattingen full av skitt og mose, føles det muligens som et tiltak å skulle gå i.

Dessuten er rein oljebeis det beste. Alternativet er å vaske med en terrassevasker, med lavt trykk. Eller man kan vaske med grønnsåpe med samme blandingsforhold som om man. Dersom du skal beis eller olje en tidligere behandlet terrasse, må du bruke terrasserens.


Tips: Man kan også bruke ren grønnsåpe, som Krystal, for å impregnere treet. Såpen legger seg som en beskyttende hinne over treet, og gjør det motstandsdyktig. Et ubehandlet gulv av furu eller gran blir vanskelig å holde rent uten noen form for beskyttelse. Tradisjonelt ble derfor tregulv satt inn med.


Hvordan fjerner du grønske på terrasse og betong, og hvordan bør du egentlig vaske utemøbler?

Bland grønnsåpe i lunkent vann. Bruk børste og. Slik overflatebehandler vi terrassen. Enten med beis eller olje. Kebony furu, Kebony: Vaskes helst med såpevann. Jeg synes terrassen holder seg penere lys grå og tørker fortere opp (pga fettet i grønnsåpen ) nå den er behandlet med grønnsåpe. Se hva som er anbefalt vask for din terrasse. Spyles kun med hageslange, gjerne i kombinasjon med grønnsåpe. Akkurat det lurer jeg på. Grønnsåpe eller salmiakk.


Nå kjøpe jeg noe som heter " terasse -olje" som skal være gode saker. Den skal virke veldig bra. Har du en relativt ny terrasse eller platting, og kun ønsker å friske opp og fjerne skitt og grønske, holder det med å bruke varmt med Zalo eller grønnsåpe og. Er det andre ting jeg kan bruke isteden som ikke må skylles like godt av, grønnsåpe f. Jeg vurderer eventuelt å bare skrape, pusse, og så.


Og noen skriver at vask med grønnsåpe jevnlig er den eneste behandlingen som er nødvendig. Hvilke erfaringer har andre på å la terrasse stå.


Et terrassegulv i varmebehandlet tre er miljøvennlig produsert og trenger ingen behandling etter montering.

Spyling med vann, eventuelt vasking med grønnsåpe. Etter at terrassen er montert, trengs ingen behandling. Vedlikeholdsvennlig og varig terrasse. Kraftvask eller husvask.


Har du ikke det, bruk vanlig oppvaskmiddel (som Zalo, Yes, Sun Light). Ikke bruk terrasserens hvis du kun skal ha. Vi holder på å beise terrassen på hytta med Trebitt shimmergrå terrassebeis.


Bør jeg bruke terrasse vask. Planer om å vaske terrassen om ikke lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.