torsdag 12. mai 2016

Kobberskinne pris

Det er ikke tilfeldigvis noen som har en liten bit med kobberskinne som de kunne tenke seg å donere til et ikke-hifirelatert prosjekt? Vi utfører bearbeiding av kobberskinner i alle størrelser. Hulltaging, knekking, restaurering.


Med mobilt knekkeutstyr, kan vi tilby ombygging av tavler. Til brug i strømførende anlæg og store professionelle el tavler fremstiller vi kobberskinner (også kaldet busbars). Massiv flad kobberskinne.


Metallet er blødt, og meget formbart. Fås i flere størrelser. Hurtig levering! Kobberskinne x 4mm 4m. METALLHUSET BERGSØE AS. Cu- skinne PSS for KG klemme. Cu-skinne PSS3for KG. Skaffevarer (25). Viser alle resultater. Filtrer eller søk. Rutevisning Listevisning. Maks belastning. Sorting: Anbefalt. Inngår i tyske Wöhners tavlesystem. For ytterligere detaljer kontakt med Carlo Gavazzi AS. Bestil inden kl. Se alle produkter. Schneider Electric. KOBBERSKINNE HOR.


Rengjøring: En kobberskinne rengjøres enkelt for fett med en svamp og et par dråper soyasaus, og deretter en klut med vann. Type stål: Elektrolytisk E-Cu flat. Tykkelse: 3mm. Legg til huskeliste.


Bedriften leverer kobberskinner og plater til de fleste områder innenfor el-industri. Vi kan produsere alt i fra stk til serieproduksjon. Vi har en Ehrt lokke- og. Leveres vedligeholdelsesfrie og klar til brug.


Klemmerom for laminerte kobberskinner. Montasjedata for anvendelser iht. Tiltrekkingsmoment Nm. Fortinning av kobber er en utmerket behandling for å unngå oksidering og irr.


Vi fortinner blant annet kobberskinner for elektriske anlegg. Flat kobber 3x9xmm, 6x9xmm. Gjenger og setter på forskjellige type klinkemuttere m. License information. Gjelder det bare kobberskinner ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.