onsdag 4. mai 2016

Spraylakkere treverk

Gamle møbler har også ofte ekte herlig treverk, som er verdt å ta vare på. Grunn med en primer og topp med en herdende dekkmaling. Vis mer Vis mindre.


Vi har pratet med tre eksperter for deres beste råd og tips. Spraylakkere kjøkken. Malermester Eilif Andersen fra Bergen er i utgangspunktet.


Spraylakkere treverk

For eksempel spraymale de alle i samme farge, og bruke de på barnerommet. Her kan du blant annet bruke dem til å bygge en lampefot, som. Lakken frisker opp treverkets overflate og beskytter mot elementene samt fremhever treverkets naturlige.


Den er utviklet til å gi en sterk og slitesterk overflate til underlag av metall, tre og. Så helt vanlig klarlakk på ubehandlet tre er gode greier? Foretrekker selv mange lag med finishing oil, og evt en voks på toppen av det igjen.


ALT KAN SPRAYES! Messing, stål, plast, gips, treverk mm. Det passer ikke inn, men jeg har fått lov å spraylakkere det. Jeg vil gjerne ha det.


For all slags spraylakkering på de fleste materialer innen- og utendørs. NC- kombilakk av høyeste kvalitet. Velegnet for de fleste overflater.


Spraylakkere treverk

Unngå å male i. Spesielt rillene som sete- og fotbrettet skal inn i er det en stor fordel å spraymale fremfor å bruke pensel. Stort utvalg av spraymaling for tre, metall, plast, etc. Kjøp maling på spray i butikken eller på nettet.


Spraylakkere treverk

Alltid lave priser! Strukturen i treverket var fremdeles godt synlig gjennom tre strøk med matt svarte lakk. Så sprayet vi tre lag med Plasti-dip på begge delene. Med en verden av farger å velge mellom, kan du enkelt gi nytt liv til gamle skatter av jern, hardplast, metall, tre eller stål.


Her får du oppskriften på hvordan du bør. Men fortvil ikke, med våre tjenester innenfor spraylakkering kan du renovere kjøkkenet ditt med profesjonelle resultater selv om du har et lite budsjett. Gjenbruk og DIY har aldri vært lettere!


Kjøkken med fine hvite profiler og med benkeplaten i tre. Du kan redde gammel verktøy og eiendeler som har rusta med Bengalack og du finner.


Bengalack kan brukes rett på metall, tre og hardplast – eller rett på rust. Det er også mulig å spraymale plastmøblene i nye og glade farger. Før du starter arbeidet vaskes møblene og påføres avfettingsvæske for å. Lakkering av dører, møbler og annet i tre, plast og metall. I utgangspunktet gis det tilbud på mattsliping og lakkering om ikke annet er avtalt, ønsker du.


Presno Sprøyteservice har tolv års erfaring med overflatebehandling av treverk som kjøkkenfronter, sprosser, innedører møbler og lignende. Plastmøbler egner seg godt til å bli spraylakkert, og da blir møblene som nye. Hva slags olje du skal bruke er avhengig av typen treverk, så spør der du kjøpte.


Fiberreisning betyr at fiber i treverket utvider seg som reaksjon på malingen. Produktbeskrivelse: Anvendes på metall og treverk. Støvtørr og klebefri etter ca. Flere strøk må påføres innen timer (eller etter minst dager) for å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.