fredag 22. juli 2016

Assa låskasse

Låskassen er den delen som blir innfelt i dørbladet. ASSA ABLOY har et bredt sortiment låskasser for privat- og næringslivsmarkedet. Sluttstykket til en lås er. Her finner du en oversikt over alle produktene ASSA ABLOY tilbyr i Norge.


I og med at vi ikke selger direkte til sluttbruker er. FG-godkjent lås for ut- og innvendige dører, kontordører. Logg inn for å se pris og saldo informasjon for. Godkjent for bruk i. Slagretningen kan endres ved å trekke fallen ut og vende den 180°.


Assa låskasse

FG godkjent lås for ut- og innvendige dører i privatboliger, leiligheter osv. Vriderfalle av stål for branndører. For venstrehengslet dør.


Assa låskasse

Gammel låskasse ? Har du behov for å bytte ut en gammel låskasse ? Last ned fil Overgangstabell låskasser (pdf). Følger ikke med. Til orientering. Funksjon: Festes med.


Eldre dører enn dette er gjerne usymmetriske. Det enkleste er gjerne å se om stolpen på eksisterende låskasse er merket med S eller SYM helt nederst. Utførelse: Venstre. På lager: Ta kontakt.


Assa låskasse

DAC4styreenhet og låskasse. Må ikke forveksles med glidekasse. En låskasse er en mekanisk. Dette er vår standard låskasse som. An ASSA ABLOY Group company. LÅSKASSE FIX TIL ESPANGOLETT DORN 4 CC105MM, ST. Merke: TrioVing. ASSA ABLOY Opening Solutions Sportslig utvalg mandat - Norges ledende leverandør av lås og beslag. Millers låskasse Dorma! Falle og reile av herdet stål. Prisen er inklusiv mva. Assa abloy låskasse for ytterdør.


Det er den delen av låskassen du ser i enden av døren. Lås for inner- og toalettdør. Låsen kan endres for venstre- eller høyrehengslet dør ved at fallen dras ut og vris 180°.


Låses med medfølgende aluminiumsnøkler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.