fredag 1. juli 2016

Fugefarge fliser

Mellomrommet mellom fliser på vegger og gulv fylles ut med fugemasse, dels for å tette overflaten, dels for å fremheve utseendet. Etter å ha valgt fliser gjenstår et sentralt spørsmål: hvilken type fugemasse skal jeg velge? Det er flere ting det kan være smart å tenke gjennom. Valg av fugefarge kan gi vidt forskjellig uttrykk på en flislagt flate.


Schönox sølvgrå) er den mest brukte fugefargen på hvite fliser. Flisene er bestillingsvare. Living Cava Grey flis fra. Min bror har akkurat samme flis og fug, og.


Fugefarge fliser

Det er ikke kun estetiske hensyn man bør tenke på når man velger fugemasse. Fuging av fliser med Kerapoxy Design epoksybasert fugemasse. Mørke fugefarger holder.


Murmester Jan viser deg hvor enkelt det er å fuge fliser i tørre rom. Bland fugemasse 2. Påfør fugemasse. Trykk på fanen "Nedlastinger" og last ned "Teknisk datablad". Klargjøring av underlaget: Så snart flisene er lagt, krafses fugene jevnt til ca.


Vi synes det kler flisene og det er jo alltid fugene som er vanskeligst å rengjøre! Skifte fugemasse. Vi har fått lagt mørke fliser på badegulvet, men vi synes fugemassen er litt for lys grå, og ønsker den derfor noe mørkere.


Hva kan vi gjøre ? Folk flest velger seg en nøytral farge på fugemassen til flisene, det være seg på kjøkkenet, i gangen eller på badet. Er flisene lyse, velger man.


I mange år har man brukt sementbaserte fugemasser i fargene lys grå, grå og koksgrå. HVILKEN FARGE FUGEMASSE TIL LYSE FLIS. Når man først har valgt hvilken flis man vil ha, så må man også tenke på hvilken farge det skal.


Hvit fugemasse mellom de hvite flisene, for eksempel. Det gjør samtidig jobben flere hakk enklere. Med supercolour er det farger å velge mellom. Se fugefargene her &gt. Glatte fuger egner sig. Vi valgte fliser både på vegger og gulv. Noen eksempler på bruk. Fuga Fresca fjerner fargeuregelmessigheter i fuger forårsaket av f. Til fuging av keramiske fliser og klinker samt fliser av steintøy og polert, ikke-sugende naturstein på vegg og gulv.



Smidig, lett å. Ultipro fugemasse kan benyttes til alle. Fugebredde fra 2-mm. Jo større klinker, jo lengre tørketid. Overflaten fuktes lett med en godt oppvridd svamp. Alfix fugemasse røres. Sementbasert fugemasse. Til keramiske fliser, mosaikk og klinker på gulv og vegg. Vannfast - Frostsikker. Til bruk innendørs og utendørs. Av Trude Hansen Når man skal gå til innkjøp av fugemasse, er det viktig at man forklarer ekspeditøren i butikken hvor fugen skal brukes og.


Dette vil jevne seg ut, og flisene vil få et lysere og jevnere uttrykk når lim, fug og flis har tørket helt opp. Bruk alltid lys fugefarge på fliser med lyse farger. Hos Maxbo finner du et godt utvalg av fugemasse. Perfekt til fylling og tetting av fuger.


Fugefarge fliser

Kjøp på nett eller i butikk. Fin sementbasert fugemasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.