mandag 29. august 2016

Boks for å skjule ledninger

Gjem ledningene i en kabelkanal som du enkelt monterer med skruer eller. Boks til ledninger. Skjuler grenuttak, tilkoblede kontakter og mobilladere.


Trekker til seg mindre støv og forenkler rengjøringen. Praktisk der du har mange ledninger, som bak.

Prøv for eksempel en smart kabelstyringsboks, en boks der du kan gjemme unna. Bruk ledningslister og dekklister for å skjule ledninger som går langs vegg. ROMMA Ledningssamleboks. Til høyre: Bruk en boks til å gjemme unna ledninger og ladere.


Med hull i lokket kan du lade mobilen oppå boksen. Kvissle kabelstyringsboks. Hører ledningen til tv- boksen, så skriver du for eksempel «tv- boks » på begge.

SKJUL ROTET: Med en kabelboks kan du gjemme ledningene. Kabelboks som skjuler kabler og strømforgrenere. Stor kabelboks for kabler og strømforgrenere.


Marker ledningene dine med søte merkelappfigurer. Moderne og billige kabelkanaler gjør det enklere å organisere og skjule ledninger eller kabler. Dette kan du selvsagt lage selv. Den er en enkel boks for å skjule overspenningsvern som er enkel å. I enden sitter det en meter lang ledning med jordkontakt.


Det finnes også et stort antall rimelige produkter for å skjule og feste kabler. Kanskje kan du felle inn en hylle eller et skap i veggen, der tilhørende bokser som TV-tuner og DVD-spiller kan stå?


Er det for eksempel en bo. Skjul ledninger til tv i vegg - s-l500. BD- spiller, media-server, GET- boks, Sonos, en Android set-top boks. Jeg har brukt 50mm rør ogtekniske bokser.


Når man evt skal flytte, så tar man en " tabbeboks " ( påveggboks ), og feller inn i hullene, og setter på et vanlig hvitt vegglokk. Jobber som elektriker.

Løsningen heter VOX, og er noen smarte gulvlister som du skjule ledninger og kabler inni. Men hva gjør du når behovet endrer. På den måten blir de usynlige.


Der skjuler den store boksen til selve Samsungen seg. Ledningene går derfra ut på andre siden, og inn i benken ved vinduet. Vips var alt skjult.


Lurer på om jeg skal legge opp til å skjule kablene til TVen på veggen. Mannen min har en drøss med modem og bokser, og ledninger ligger. Ikke på nettlager – sjekk varehusenes. Hvilke metoder kan jeg anvende for at skjule mine ledninger ? Kabelbakker, ledningskanaler, ledningsskjulere, eller hvad de nu ellers bliver.


Brug Yamazaki boksen til at skjule dine kabler og stikdåser. Saml alle dine ledninger og kabler inde i denne fine hvide boks, hvor du gemmer din. Du kan også skjule ledninger bak gulvlistene, noe som gjør at det er enkelt å få et flott hjem. CableCup Hide er en såkalt blindboks som skjuler uttak og ledninger i taket der man ikke har montert en lampe.


Hide har samme patenterte funksjon som. I denne videoen vil dere lære hvordan dere lager en skjult installasjon med rør og bokser. Products search. Bruksområde er belistning for å skjule sokler, ledninger og kabler.


Vær oppmerksom på at vanlig. Rørene gir nemlig tilgang til ledningene selv om de ligger skjult i veggen. Ved å skjule innmaten i boksene tar det synlige materiellet mindre.


Til å begynne med er det to hovedmåter å skjule ledninger : direkte inne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.