fredag 19. august 2016

Dorullholder kurv

En stilig toalettrullholder som også har god plass til oppbevaring av ekstra ruller. Det er ingen omtaler ennå. Materiale: Vandhyacint Farve: Natur. Høyde 40cm, diameter 30cm.


Laget av vann hyasint og acasietre. Vil du bruke den til å oppbevare toalettpapir kan håndtaket av tre brukes som en funksjonell toalettrullholder.

Kurven er designet for å plasseres på badet, men kan. Bruk kurven til å oppbevare toalettpapir, pledd og andre tekstiler. Håndtaket kan brukes som en.


Dersom du trenger mer plass til å legge fra. Toalettpapirholdere og. Klikk for å hente i butikk. Ryddig og fint på badet!


Oppbevaring, såpedispenser, krukker, tannbørsteholder, toalettbørsteholder og mye mer. Dorullholder i kurv.

Image may contain: indoor. Privat, bedrift og offentlig. Vi har et rikt utvalg av selvklebende toalettrullholder. Product was successfully added to your shopping cart. Forsæt med at shoppe. Plastholderen kan monteres på veggen. Kjøp Lagt i kurv. Dobbel håndkleholder fra Erin Line. Dusjhyllen gir masse ekstra lagringspla. Legg i handlekurv. Tilgjengelige farger. Kurv med toalettpapirholder. Dekorativ dorullholder. Close submenuTilbake til Praktisk hjem. Verstasjoner og.


Tenk bare på hvor ofte du bruker en toalettrullholder, søppelbøtte eller dusjoppbevaring. Plukk tilbehør til badet som står til baderomsmøbler, blandebatterier, skap. Sideline dusjkurv til dusjstang.


A-Collection Vacuumline Dusjkurv Sugekopp, Rustfritt Stål, Bærekraft kg.

LITTLE ENGLAND HJØRNE KURV KROM. My Favourite Cities Veggklokke - Rivièra Maison. Valgt variant:Krom (24-). Gem som favoritt.


Kombinasjonen av messing og eik gjør at toalettholderen gir et vakkert og tidløst uttrykk. Lasergravert tekst. Børstet overflate for "Gammel Look". Beiset i fargen Drivved.


Please select variants. Leveres med skruer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.