fredag 30. september 2016

Beslag dør

Biltema har et bredt utvalg av dørbeslag som passer din dør. Se vårt utvalg her, eller ta turen innom ditt nærmeste varehus. Hva søker du etter? Kategori og filter.


Moderne skandinaviske dører og vinduer leveres vanligvis med de aktuelle beslag fra fabrikk, mens for eksempel porter og luker spesiallages. Jemtland er en totalleverandør av beslag og kan levere alle dimensjoner og farger.

Dør og Vindusbeslag. Nedenfor finner dere våre dør - og vindusbeslag inspirert av gamle modeller. Våre beslag er nyproduserte, noe som gjør at de passer selv.


Effektiv, solid og elegant sikkerhetsprodukt for dører og vinduer som krever ekstra. Håndtak og dørbeslag. Feil håndtak på ytterdøren kan skjemme et helt hus. Riktig håndtak til riktig dør er som felgene på en bil eller skoene til penkjolen.


Lås og beslag for dør, port og vindu er omfattende. Mekaniske og elektromekaniske låskasser, mekaniske og elektromekaniske sylindre, elektriske sluttstykker.

Vi har også matchende toalettvridere og toalettbeslag for dører til baderom og wc. Sorter etter, Navn, Pris, Tilgjengelighet. Totalt: produkter. Nøyaktighet, pålitelighet og visuell eleganse.


Dette er kjennetegnene på dørbeslag fra dormakaba. De tilfredsstiller de høyeste sikkerhetsstandarder og tilbyr enkel. Lås dine døre og luk vinduerne med beslag fra vores store sortiment.


Se sortimentet og l køb online her. Kjøp hengsler og beslag til montering av kjøkken, bad eller garderobe. Bestill og få det. Hængsler og beslag fra HTH. Hengsler 1g til dør – stk. Sparkeplate, terskelbeslag eller dørbeslag. For en oversikt over de ulike. De små detaljene er også viktige når du planlegger et komplett kjøkken. Alt avhenger av dine behov og ønsker. Vriderforinger 5mm 2-PK.


Vi har blant annet ventiler, insektgardiner, beslag, dørpumper, dørstoppere, skilt, listverk, pakninger og skruer.

Kjøp tilbehør til dører og vinduer direkte i. Du finner et stort utvalg av beslag og håndtak for alle dører på bygghjemme. Vi har dørvridere for både inner- og ytterdører i mange ulike farger, materialer. Medlemsinnlogging.


DØRVRIDERE OG DØRBESLAG. Med fine innredningsdetaljer fornyer og forvandler du hjemmet ditt raskt og enkelt. Velg ett alternativ, Sort lærpreg, Hvit lærpreg, Hvit lakk.


BESLAG VENTILASJONVENTILATORVINDUSLÅSVINGEVRIDER VINKELJERNVINKELKROKWC.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.