torsdag 29. september 2016

Fluer i huset kjerringråd

Fluer i huset kjerringråd

Rengjør plassen hvor bananfluene oppholder seg, på denne måten vil du bli kvitt bananfluene, eller i hvert fall holde det på et lavt nivå. Hvordan kvitte seg med bananfluer. Vi viser deg de beste måtene å fjerne de plagsomme bananfluene på. Huset mitt er invadert av bananfluer og jeg aner ikke råd om hvordan jeg skal bli kvitt dem.


Fluer i huset kjerringråd

Gjermund Stensrud. Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt bananfluene og unngå at dem kommer. Mål opp 50:med vann og eddik pluss en dråpe zalo. Når temperaturen faller om høsten, forsvinner bananfluene.


Bananfluer liker nemlig ikke kulde. Lager feller av brusflasker. For å bli kvitt bananfluene må du først og fremst fjerne gammel frukt, mat, tomflasker med skvetter og annen mat som.


To learn more about how we use your data when you interact with the website, please read our Privacy Policy. We use cookies to deliver our services and to. Soppmyggen er vanskeligere å bli kvitt fordi de legger egg i jorda på plantene. Lurer du også på hvordan bli kvitt bananfluer i huset?


Her får du flere smarte tips, som jeg har testet ut at faktisk fungerer. Vil du bli kvitt bananfluene hjemme på kjøkkenet? Det er enklere enn du tror. Om du nå leser denne artikkelen så har vel bananfluene gått på nervene en gang for mye.


Fluer i huset kjerringråd

Ta det med ro, vi skal fortelle deg alle de. Bli kvitt bananfluer. Mange lesere lurer på hvordan de skal gå frem for å bli kvitt bananfluene.


Nedenfor føler en del gode råd for å fjerne bananfluer. Nå er det høysesong for irriterende bananfluer på kjøkkenet. Fordi de er så små er det vanskelig å se detaljer, men under lupe vil.


Men ta det med ro, det er faktisk ikke så vanskelig. Selv om både fluene og eggene er harmløse og ikke utgjør noen som helst smittefare for oss mennesker, kan de.


Bland en teskje med salmiakk med en liter vann. Vann planter og blomster med denne blandingen og du vil bli kvitt problemet med bannanfluer, sier innsenderen. Jenny forklarer at for å holde fluene unna må man kaste all gammel frukt og grønnsaker, samt holde det rent for smuler og. Dette er noe de fleste opplever fra tid til annen, men heldigvis er det enkelt ? Helse Førde sin.


Rockamani - Topic. Drosophila melanogaster ( bananfluen ) kan fort bli et stort problem på. Først og fremst kan man gjøre noe med hvordan man oppbevarer frukt og grønt.


Løsningen får du lenger nede i saken! Gunn Beate Reinton Rulnes. Jeg har bananfluer over hele hybelen min etter at jeg var en slappfisk under fadderuken.


Dagbladet har en artikkel om hvordan man bli kvitt bananfluer ! Med dette enkle husmorstipset kan du bli kvitt dem umiddelbart. Er du plaget med de små bananfluene? Av og til mister vi ting.


Sett fram en skål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.