fredag 23. september 2016

Rotere skjerm samsung s6

Telefonen eller nettbrettet ditt kan ikke slå på fordi den er ødelagt. Men hvis du lar batteriet helt dø, vil telefonen eller nettbrettet ditt ikke reagere i det hele. Dersom batteriet er helt utladet, vil ikke enheten slås på umiddelbart når laderen er tilkoblet.


La et utladet batteri lades i noen minutter før du forsøker å slå på. Hvis i sikkerhetsmodus eller i luftmodus setter enheten seg saktere, du bør nøye se på de installerte programmene. Tidsavbrudd for automatisk å slå av skjermen. Med deres hjelp vil telefonen ikke nå farlige temperaturer.


De fleste produsenter fyller opp telefonen med diverse egenutviklede programmer som ikke lar seg fjerne. Galaxy Essentials», slik at du selv kan velge om du vil laste dem. Ting beveger seg raskt i teknologibransjen, spesielt innen smarttelefoner.


Galaxy Shar ikke forferdelig batterileveti og Ultra Power Saving-modus er praktisk. Juniper skal slå seg sammen med Cyphort for en ny trusselinformasjonsplattform. Skjermen er det ingen som slår, men så har den også en oppløsning på hele. Men det er også noen trekk ved denne telefonen som enkelte ikke vil være begeistret for.


Merk deg pinkoden, for uten den får du ikke tilgang til appen og må laste den. Dersom appen skulle slå fast at bildet ikke er egnet, vil du bli bedt om å. Hvis din Galaxy Sfortsatt ikke vil slå seg på, da er det på tide å. En annen grunn til å slå av eller starte smarttelefonen på nytt, kan være et lite.


Ikke alle apper. For eksempel hver gang du setter deg i bilen så kobler mobilen seg til. I dette innlegget vil jeg veilede deg i feilsøkingdin Galaxy Ssom driver ned på egen hånd.


Men hvis det ikke slås av mens det er koblet til laderen, kan problemet være. Tvillingmobilene Galaxy Sog Galaxy SEdge er årets toppmobiler fra. Merk at når du lader via en trådløs ladeplate vil ikke hurtigladefunksjonen trå i kraft.


Med ultra strømsparingsmoduset slått på, får du et batteri som kan vare i. Les også: Galaxy Ser tidenes kjappeste Android-telefon. Bare slått av alle de andre seriøse produsenters toppmodeller. TouchWiz-skallet igjen et skritt nærmere øyeblikket da det vil bli ansett som.


Du kan også prøve å slå på “energisparingsmodus” i innstillingene eller ta en. Problemet mitt er at etter at den låste seg så vil ikke. Noe gjør at den slår selv LG Gpå pikseltetthet. Anmelderne trekker spesielt frem at batteriet ikke kan fjernes, og at den er ikke utstyrt med.


Rotere skjerm samsung s6

Vil du jobbe smartere? Tradisjonelt har ikke uttrykket «på kanten» vært assosiert med noe positivt, men. Galaxy S, er edge -utgaven utstyrt med en skjerm som buer seg rundt hver av. For å øke ladehastigheten, slår du enheten eller skjermen av når du lader batteriet.


Har du ikke mulighet å komme innom kan du også få sendt inn enheten til reparasjon via Posten. I de fleste tilfeller vil de anvendte løsningene ikke medføre tap av bilder eller andre. Om du ikke vil at andre skal kunne se hvilke varsler du mottar, kan du velge å. Det vil si at det ikke tilkommer noe ekstra i prisen. Noen har sikkert merket seg at oppdateringen til Lollipop medførte en endring i måten å skru av lyden på telefonen på.


Data- og Bluetooth-tilkoblinger deaktiveres når skjermen er slått av. Samsung galaxy svil ikke slå seg pa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.