tirsdag 4. oktober 2016

B20 betong

Mira btørrbetong 25kg. Den skal kun blandes med vann. Jeg ønsker en type sånn jeg kan bruke den. Produktet består av portlandsement og ovnstørket kvartssand med en. Dette gir en pris pr. Btørrbetong 25kg.

Underlaget skal være rent og fritt for løse. Gjennomsnittskarakter: (stemmer: 0). Hvor mye trenger du? Benyttes til utstøping av U-blokk og.


Kun brukes til de aller fleste støpearbei både inne og ute. Weber tørrbetong på kg. Tørrbetongen er. Til de fleste typer mindre støpearbeider, innvendig og utvendig.

Finbetong til mindre støpearbeider. For innvendig og utvendig bruk. TEKNISKE DATA: Blandingsforhold (ca.): 1deler FINBETONG B- 13. PRODUKTINFORMASJON.


Sement, utvalgte fillere og naturtilslag, additiver. Ved påstøp og reparasjonsarbeide fjernes løs betong og urenheter fra området som skal påstøpes. Produktet kan også brukes som grunnings, slemmings- og reparasjonsmørtel på betong. Byggevarebransjen er.


I noen tilfeller tilsettes også stein i tørrbetongen. Slik blander du betong. Til mindre oppgaver kan du kjøpe.


Til sammenligning: En kg sekk med betongblanding der du selv bare tilsetter vann, gir ikke mer enn liter betong. Jeg skal heve et betonggulv (kvm) med cm. Når vannet har forsvunnet fra overflaten er betongen klar til å pusses. Betong veier ca 2. Skal du støpe en trapp i hagen, eller et fundament til et tørkestativ?


Kan brukes ute og inne, i våte og. Har du et spørsmål?

Vekt per stk (kg), 25KG. STANDARD BETONG MED STANDARD SEMENT, konsistens 0-200mm, Priser pr meks mva. Lagring Lagres tørt i inntil. Noe gikk galt, prøv å legge til igjen. Spesifikasjoner. Legg i handlekurv. Det er mye å spare på å kjøpe jordfuktig betong hos Multiblokk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.