tirsdag 25. oktober 2016

Glassfibersparkel bil

Bilen blir deretter polert med vår spesialpolering som har veldig god holdbarhet. Husk at en polering beskytter lakken, den fjerner ikke riper. Grunnarbeidet før. Start Takst Oppretting Lakkering Ruteskift AC-service Hjulkontroll Om Start.


Lakk er bilens klær" En pen lakk overflate er et resultat av nøye grunnarbeid.

Selv om de fleste biler i dag blir lakker med vannbaserte farger tar vi sikkerhet på alvor. Bilen skal hellakkeres og ønsker et bra resultat ( prosjektbil og ikke bruksbil). Et middels grunnarbeid synes ofte ikke før det har gått noen år. Det er ikke nok å se på lakken for å kunne vurdere hvor bra en omlakkering.


MISNØGD: Det er arbeidet på ein bil av dette slaget - ein Chevrolet Corvette. Til høyre Romund Korshamn Bakken klar for lakkeringsoppdrag. I løpet av det året bygde vi også på en hall til klargjøring av biler før de skal lakkeres.


Lakk bilen med syregrunning først, så unngår du alle problemer med koking og.

Nå har du en gitt tid før lakken må legges på, og alt forarbeid må være gjort. Noen som har en rekkefølge på hvordan man lakkerer en bil ? Hehehe en liten step by step instruksjon? Evt ville du ikke brukt noe tid på å preppe bilen før klarlakken?


Gravrust kommer alltid tilbake, men dersom man har gjort godt grunnarbeid før lakkering, samt er flink til å vedlikeholde lakken (polere minst to ganger i året) kan. Vi viser deg hvordan du kan lakkere bilen din selv med en grov.


På grunn av produktets potensielt grove struktur, stilles det svært få krav til nøyaktighet på grunnarbeidet, noe som. La den tørke i minutter før du lakkerer. Lakken må få tid til å tørke ordentlig før du gjør noe mer. Mange begår den store feilen at de tar i bruk bilen før all lakk har tørket.


Da risikerer du at skitt og støv. Event puss av dårlig grunnarbeid eller lakksig :roll: 10: Strøk 2. Hørest detta før lættvint ut,eller har dåkker andre tips og forslag te mæ. Har du en bil som begynner å dra på årene, vil den etter hvert begynne å ruste.


Marginene er små, og det skal bare et støvkorn til før du må gjøre alt om igjen. Vi demonterer alle deksler, vasker hele bilen under og tørker før vi starter sprøytebehandlingen.

Dette fordi vi mener at jo bedre grunnarbeid dess bedre. Når du skal polere bilen, er grunnarbeidet – det du gjør før du polerer – det viktigste. Når du har gjort. Vask bilen grundig.


Når du gjør dette grunnarbeidet før du polerer bilen, vil du også oppleve at polish og voks får mye bedre feste, og dermed også vil vare lenger. Du trenger ikke betale dyre dommer for å fjerne rust på bilen, mye kan du. Da kjennes lakken som sandpapir, sier kommunikasjonsrådgiver i. Vi har testet hellakkering av bil med bedliner under skikkelige "hobby" forhold.


Før lakkering skal bitumen- og tjærerester være grundig fjernet. Ved ikke-forskriftsmessig grunnarbeid kan det bli værende igjen hygroskopiske. Er du usikker på hva du bør gjøre med bilen din, gir vi deg vår anbefaling kostnadsfritt!


Rust reparasjon, plateforming, sveising og grunnarbeid før lakkering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.