onsdag 19. oktober 2016

Lakkere glassfiberbåt

Hvilke vannfast grunning bør man bruke mellom GelCoat og bunnstoff? Lakkere eller rulle på GelCoat. Blir det bra resultat ved å benytte rulle.


En gammel, falmet og slitt båt kan friskes opp betraktelig med et strøk maling eller to. Men grunnarbeidet er viktig. Vi har fulgt fornyelsen av en. Vi utfører både innvendig og utvendig lakkering av båter helt opp til fot.


Både glassfiber - og aluminiums båter kan lakkeres. Vår store lakkhall er meter leng. Ser ikke helt for meg at jeg vil trenge noe grunning ? Ved å bruke EPIFANES to-komponent polyuretane lakk vil du få en perfekt overflate. Denne lakken gir en svært pen «finish» og en maksimal slitestyrke.


Man kan jo lakkere som du tenker, men det blir ikke i nærheten av så solid. Båten må være stygg hvis man lakkerer en båt. Det er selvølgelig.


For profesjonelle er den beste metoden for påføring av toppstrøk konvensjonell sprøyte. Denne metoden sørger for en veldig jevn og blank finish. Vår akrylmaling er tilgjengelig i flere forskjellige farger. Båtlakk, primer og tynnere.


Skal i gang snart med lakkering av diverse glassfiber til bilen, Er det noen som har erfaring med dette? Tar gjerne imot tips til fremgangsmåte.


Trenger jeg å bruke grunning for å lakkere glassfiber, eller sitter bengalakk bra uten grunning? Nesten så nissan`n er klar for veien igjen. Gammel lakk : Hvordan kan jeg fjerne lakk fra glassfiber ? Må den pusses ne eller kan man bruke malingsfjærner på dette uten at glassfiberen.


Gode forberedelser er hemmeligheten bak et godt malingsresultat, enten du skal legge på bunnstoff eller lakkere båten. Grunning av båten er. Våre ansatte har års lang erfaring innen båt og motor.


Vi utmerker oss som spesialister på gelcoat og glassfiber reparasjoner og pusser opp. LAKKERING MED SPRAYBOKS. C, kan du varme opp sprayboksen og området du skal lakke, før du setter i gang! Vi lakkerer komponenter og hele karosseri, og har blant annet foretatt hellakkeringer for Vestfold Kollektivtrafikk.


Vi er også spesialister på lakkering av helikopter. Reparasjon og vedlikehold av fritidsbåter er vårt hovedvirke.


Vi samarbeider med de fleste forsikringsselskaper i. Vi anbefaler ikke å lakkere store overflater med spraybokser! Fremgangsmåte avhenger av type produkt og hva som skal lakkeres. Hei har en båt som nærmer seg år.


Lakkere glassfiberbåt

Noen som har tips om dette lar seg fikse uten å lakkere på nytt? Båt og motor ligger vårt hjerte nærmest, men vi er alltid åpne for andre typer oppdrag som. Har prøvd å holde den. I vår lakkhall gjennomfører vi lakkering av skrog, dekk og overbygg.


Plastreparasjoner, lakkering, gelcoatskader. Glassfiberen er. Vi utfører også ombygginger i glassfiber som eksempelvis plattform forlengelser og hekkporter.


Gelcoat skader repareres med gelcoat eller to-komponents. Er veldig på jakt etter mere informasjon om. Bil, båt og motor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.