torsdag 17. november 2016

Bygge bokhylle hobbyplate

Europris løser dine oppbevaringsbehov i garderober, bo kott og mindre rom med div. Hos Maxbo finner du hobbyplater og møbelplater til hyller, skap, bord med mer. Kjøp på nett eller i butikk. Ja, som en del vet så er det TG til påsken, skal da lage en hylle.


Har også vurdert å bruke sponplater eller hobbyplater. Du kan lage en skohylle laget av tre og høyere, da blir den øvre delen et sted for å lagre alle slags små ting. Funksjonell hylle for sko i form av en benk. Er du i beit for senger, hyller, kommoder eller andre ting med de helt riktige målene?


Det er fantastisk hvor mye man kan lage av ting man allerede har, og det. Hobbyplater av furu er billige og fungerer godt som materiale i. I det henseende tenker jeg bygge hyller i mdf.


Siden dette er noe jeg ikke kan eller gjort før og ikke har arbeidstegninger på - så lurte jeg på om. Det tar spesielt lang tid å få ting på plass, når du har planer om å lage det meste selv. Jeg er helt elendig. Ville ha høye hyller slik at jeg kan ha litt større ting her.


Bygge bokhylle hobbyplate

For å få hyllene til å. Alltid lave priser i jem. Med hobbyplater kan du lage hyller, skap, kleshyller, bor kister og mye mer. Hos MAXBO finner du det du trenger til ditt byggeprosjekt.


Den er laget av furu hobbyplate og pusset ned. Med noen gode - og strategisk plasserte - hyller kan du spare mye plass og samtidig. Til hvite hobbyplater, hvit 5mx19mm.


Hos oss finner du hvit hylleplate, sort hylleplate og smal hylleplate. Vi har også brede hylleplater. Dette er et enkelt møbel og lage og man kan faktisk slå kreativiteten løs og designe. Mdf er perfekt til å lage spesialtilpassede løsninger.


Bygge bokhylle hobbyplate

Men ikke bli overrasket om møbelsnekkeren blir sur. BØKER OG MDF: Mdf er særlig. På Coop Obs Bygg fikk vi tak i vanlige hobbyplater i furu.


Får bruke resten til å lage enkle nattbord til gjesterommet. Kanskje bruke 27mm plater til hylle og topp? De får du tak i på Feitema.


Bygge bokhylle hobbyplate

Det som er fint med å lage noe selv er at man kan få akkurat det man. Du tenker nok ikke så ofte på hylleplater, eller hobbyplater, som de også ofte blir kalt. Den mest grunnleggende bruken av platene er å lage enkle hyller. Til bøker og klær, i stuen, på barnerommet og entréen.


Det der ser mistenkelig ut som IKEA hyller (Ivar?) kledd inn med listverk. Hyller er noe man bare må ha. Den enkleste bruken av hobbyplater, er å lage enkle hyller. Kjøper du deg noen enkle hylleknekter og skruer tar det ikke lange tiden å montere.


Går med tanker om å lage et slikt møbel med tre hyller og lecastein. Noe ala dette : Har planer om å bruke hobbyplater eller MDF. Denne fantastiske hyllen kan du lage selv på 1-2-3!


Til denne hyllen trenger du en hobbyplate i ønsket størrelse, reimer og skruer. Skap og hyller i enden av senga. Lages på bestilling.


Skal du lage et hvitt skap eller reol, kan du kjøpe vår sponplate med hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.