tirsdag 15. november 2016

Rene vinduer med eddik

Rene vinduer med eddik

Oppvaskmaskinen fremsto. Rengjøring av vinduer med eddik og vann. Bland eddik eller sitronsaft. Glem rengjøringsmidler og avispapir.


Ifølge ekspert på rengjøring og vinduspuss er det kun tre ting som. Når vårsolen skinner kommer også all skitten frem i lyset. Hun avliver også myten om eddik i vannet.


Men hva er den beste metoden? Vasker du med klut, er det vanskelig å få vinduene helt rene, og du ender gjerne opp med skjoler og striper. FOR MYE SÅPE: Vi bruker for mye såpe når vi vasker vinduet, mener Line Mercedes Åramnes. Nylonvask, Jif vindusystem, salmiakk og Zalo, eddik og vann og kun vann.


Sørg for at klutene du bruker er rene. Mange sverger til eddik for å få ekstra blanke og fine vinduer, men dette kan også etterlate en film på vinduene. Visste du at det også er en energibesparende fordel med å ha rene vinduer ? Vi viser deg hvordan du får skinnende blanke vinduer uten striper.


Men å få alle de små firkantene rene, også i hjørnene, kan by på utfordringer. Synes du det er vanskelig å få vinduene helt rene? Mens noen sverger til babyolje eller eddikblanding, mener renholdsekspert Kari. Slik får du rene vinduer.


Er vinduene støvete av pollen og skitne av fugleskitt og regn? Vi vasker vinduer til butikker, kontorer, skoler, barnehager m. Utvendig vindusvask. Innvendig vindusvask.


Rene vinduer med eddik

Med WV Plus fra Kärcher kan alle få krystallklare og rene vinduer. Glem alt som har med bøtter, kluter og nal – tiden med avispapir og eddik er for lengst. Heldigvis er det lettere enn du tror å vaske vinduene skinnende rene. Eddik er jo husmortips nummer én når det kommer til rengjøring, men for vask av.


Der brukte de eddikvann og avispapir. Kaldt vann og zalo. Her får du et par tips til hvordan du kjapt og effektivt får rene vinduer.


Rene vinduer med eddik

Bruker du universalrengjøring kan du tilsette litt eddik i vannet for å fjerne kalkflekker på. Det brukte den metoden. Vi har funnet den ultimate blandingen for å få peisvinduene rene. Sitron er interessant fordi det er en syre, i likhet med eddik - som vi har hatt.


Vasker det aller meste med eddik, vann og eterisk olje, tar flekker og lukter godt? Rene vinduer gjør underverker for totalinntrykket av boligen nå på våren.


Hun vet også at et populært kjerringråd er å bruke eddik i vannet. Et av de hemmelige triksene for å få rene vinduer er å tørre å bruke rikelig med vann.


Spray på en løsning med eddik og vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.