fredag 2. desember 2016

Baderom bærum

Vi har spesialisert oss på bad og våtrom. Hos Bademiljø har vi alt du trenger når du skal pusse opp badet, trenger hjelp med tette sluk og rør, eller vil installere varmepumpe.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Vi vet godt hva som må til for at baderommet. Mer informasjon på Tiendeo!


Utstillingen er delt inn i seks stilarter. Jobben ble meget godt. Ta kontakt for et godt tilbud! Dersom du er på jakt etter et nytt bad eller renovering av et gammelt, har vi over.


Baderom bærum

Vi hjelper deg med anbud på baderom. Her ble baderommet revet før de ble bygd opp. Ny peis med åpen grue, nytt gulv, nymalte vegger og tak. Lagt om elektrisitet og ny belysning. Enebolig prosjekt. Mandag - Torsdag 07. Bærum Bad og Interiør. Kjøkken på mål til ditt hjem. La oss hjelpe deg skape ditt drømmekjøkken. Hos oss får du personlig oppfølging og lang erfaring. På Hosle har vi laget dette lekre badet for en av våre kunder.


Badet er i delikate lyse materialer som gir deg spafølelse også hjemme. De resterende veggene som ikke ble fliselagt er malt i våtromsmaling fra Jotun i fargen Klassisk hvit. Kunden ønsket et funksjonelt baderom med plass.


Baderom bærum

Industriveien Sandvika Vis mer. Vi stiller med alle nødvendige håndverkere, og følger opp tett gjennom hele. Sammen med et fast team lokale håndtverkere leverer vi totalrehabilitering av bad. Har du planer om et nytt bad, kan vi tilby deg en tegnetime hvor vi tar oss god tid og benytter et 3D-program.


Det gir et godt visuelt inntrykk, slik at du kan være. Alle typer rørleggeroppdrag. Modernisering og oppussing av bad og kjøkken. Komplette energibesparende løsninger.


Vi skifter oljefyr og installerer. Vi utfører alt innen rehabilitering og oppussing av bad, serviceoppdrag, sanitær- og varmeanlegg i nybygg, vannbåren gulvvarme og installerer og har service.


Våre rørleggere har lang erfaring innen renovering av baderom, bolig sprinkler og varmeanlegg. Ved behov for en totalrenovering av bad, kjøkken, og. Gjennom våre år i bransjen har vi opparbeidet oss stor kunnskap innen. Få nytt bad ferdig levert på dager.


Baderom bærum

Vi fikser alt fra A-Å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.