fredag 30. desember 2016

Baderomsvifte stillegående

Baderomsvifte stillegående

Både vegg- og takmontering. Er åpen for forslag på best mulig løsning. Men ser for meg ventil i tak med kanalvifte oppe på loft med kanal ut gjennom. Viften er reguleringsfri.


Kaldrasspjeld medfølger og kan enkelt fjernes ved montering i tak. Simply Silent er blant markedets mest stillegående avtrekksvifter. Kommer i elegant design som passer for både vegg og takmontering.


Baderomsvifte stillegående

Tenk over plassering, ikke alle vifter kan monteres i tak. Generelt skal man alltid benytte en vifte med kaldrasspjeld i yttervegg, og en vifte uten kaldrasspjeld der man har utluft over tak (hette eller lignende).


Velg derfor en god baderomsvifte. Installasjoner i tak har ofte lengre kanalstrekk. Automatiserte baderomsvifter som gir god ventilasjon og hindrer fuktskader. Baderomsvifter. Sørg for å kjøpe. Stillegående avtrekksvifte som tåler kontinuerlig drift. For vegg- eller takmontering. Stuss for rørtilkobling (Ø1mm). Styres med strømbryter ( medfølger ikke). Siden det dusjes mye mer i dag enn for et par tiår siden, monterer huseieren gjerne en ny vifte i den gamle luftekanalen over tak.


Raskt, enkelt og billig. Er det én ting man aldri må glemme på badet, er det en velfungerende vifte. En velfungerende baderomsvifte er essensielt for å holde badet. Se de nyeste modellene hos BilligVVS.


Ved installasjoner som krever kanalstrekk lengre enn normal veggtykkelse anbefales min. Har fått problemer med at den renner vann fra ventilen i taket på badet. Det står en elektrisk vifte der som den nå også ble kortsluttning i på. Sliter du med å få duggen vekk lenge etter du har dusjet, er det kanskje på tide å sjekke om baderomsviften din er god nok for ditt bad.


Baderomsvifte stillegående

Kraftig vifte med stillbar fuktstyring. Beregnet for vegg- og takmontering med 5" tilkobling. Enkel regulering. Egnet for kanaldimensjon Ø1og kan monteres på yttervegg eller tak.


Legg i huskeliste. Flexit BADEROMSVIFTE 125B TH Ø1FLE. Probaderomsvifte. Skruer til feste av veggrammen på vegg eller i tak. Miniskrutrekker for skifte av innstilling på multifunksjonsvelgeren.


Leveres med fuktstyring og bevegelsesføler (IR). Kan ikke monteres i tak. Helautomatisk baderomsvifte med lys- og fuktighetssensor, fabrikkinnstilt på.


Pax Sirocco er perfekt for bad i boliger med naturlig selvtrekk ( tak ), eller i hus der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.